Під Києвом пройдуть середньовічні бої та «Міс Київська Русь-2017»

Під Києвом пройдуть середньовічні бої та «Міс Київська Русь-2017»

Укрінформ
24 та 25 червня в Древньому Києві в «Парку Київська Русь» пройде неймовірно насичена програма. На головному ристалищі гостей чекає дійство, присвячене старослов'янським казкам - розважальна програма, якою можна буде не тільки насолодитися з княжих трибун, а й самим стати її частиною, взявши участь в іграх, флеш-мобах і фотосесії з персонажами.

Програма розпочнеться о 13:30, а вже з 14:00 на Дитинці Києва почнуться видовищні лицарські бої – поєдинки спортсменів в обладунках в рамках турніру з середньовічного бою «Витязь Київського Дитинця». Співорганізатором турніру виступає Всеукраїнська федерація середньовічного бою.

А ввечері 24 червня, після 16:30, розпочнеться найвишуканіша частина програми цього дня для справжніх цінителів краси і мистецтва - Конкурс краси і таланту «Міс Київська Русь-2017». Ця частина програми буде цікавою як чоловікам, так і сім'ям з дітьми. За головний титул змагатимуться талановиті і жіночні, сміливі та елегантні, розумні і активні красуні.

Дівчата протягом суботи будуть боротися за титул «Міс Київська Русь» в оригінальних конкурсах, які значно відрізняються від стандартних конкурсів краси. Красуні продемонструють свої знання з історії Київської Русі, фізичну підготовку у перетягуванні канату та боях на мішках. І звичайно, постануть у всій красі, дефілюючи в купальниках і вечірніх сукнях.

Поважне журі конкурсу, яке буде складатись з відомих та знаменитих людей, обере володарку титулу «Міс Київська Русь – 2017», а також двох віце-міс.

Але й гостям Древнього Києва дадуть право висловити й свою симпатію: саме за вашим голосуванням буде обрано «Міс глядацьких симпатій». Учасниць чекають призи: політ на повітряній кулі, абонементи у фітнес-клуби, сертифікати в різні заклади і багато іншого.

Крім того, 24 та 25 червня під час свята вас чекають денні та вечірні видовища: театралізовані легенди, кінно-трюкові шоу, яскрава вечірня програма. Гості зможуть взяти участь у різноманітних майстер-класах: постріляти з лука, покататись верхи на коні, позмагатись на локації «спорт-меч» та поборотись м’якими мечами, завітати до музеїв – «Чудес Древнього Києва», відпочити біля Лісового озера та відчути себе справжнім жителем величної держави Київська Русь.

Почуття адреналіну дітям та дорослим забезпечить захоплюючий канатний спуск «Політайло», на якому кожен зможе не тільки спуститися з висоти, але і пролетіти над озером. Серед гостей також будуть розіграні призи від Древнього Києва.

І звичайно, ви зможете скуштувати смачних страв від княжих кухарів в корчмі «Веселий варяг» і в точках харчування під відкритим небом. Також Питейна «25 Рун» порадує вас вишуканими напоями за старовинними рецептами. Ви навіть можете залишитися на нічліг в будинку готельного типу «4 кімнати», який знаходиться в 5 хвилинах від Дитинця Києва або в унікальних кімнатах середньовічного антуражу, в хостелі або кемпінгу.

Древній Київ відкривається о 10:00, початок програми о 13:30. Квитки на захід коштують для дорослих – 150 грн., для пенсіонерів і студентів - 100 грн., для дітей шкільного віку - 50 грн., дошкільнятам - безкоштовно.

Древній Київ в «Парку Київська Русь» розташований в 45 хвилинах їзди від Києва сучасного - в с. Копачів Обухівського району Київської області. З Києва курсують маршрутки від метро Видубичі щогодини з 10:00 згідно розкладу на сайті.

Деталі на сайті: parkkyivrus.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-