Пластика повік зі знижкою 20% у клініці «МедСіті»

Пластика повік зі знижкою 20% у клініці «МедСіті»

Укрінформ
В період з 1 травня по 31 серпня 2017 року клініка «МедСіті» пропонує провести блефаропластику за зниженими цінами: знижка в цей період дорівнює 20%.

Багатопрофільна клініка «МедСіті», яка входить до списку кращих київських медичних центрів Києва, з 1 травня по 31 серпня 2017 року проводить акцію, за умовами якої знижуються ціни на блефаропластику.

Блефаропластика — це загальна назва естетичних операцій, що усувають вікові та набуті дефекти в області очей. До цих операцій належать всі види пластики верхніх і нижніх повік, зміна форми й розрізу очей.

У клініці працюють хірурги високої кваліфікації, які практикують методики класичної та лазерної хірургії. У цих двох напрямків як у колі професіоналів, так і серед пацієнтів є свої шанувальники і противники.

Коли віддається перевага лазеру

На думку доктора Alina Fratila (Німеччина), авторитетного фахівця в галузі лазерної хірургії і косметології, автора понад 100 публікацій з естетичної медицини, омолодження з використанням лазерних технологій є найбільш ефективним, довготривалим і безпечним способом.

Розглядаючи можливості сучасного лазерного обладнання, Fratila відзначає його переваги:

  • багатофункціональність лазерного наконечника;
  • рівномірний вплив на підшкірні тканини (глибина абляції до 4 мм);
  • висока швидкість проведення операції;
  • можливість працювати з тонкими судинними структурами без їх пошкодження;
  • відсутність швів;
  • оптимальне співвідношення абляції і коагуляції;
  • здатність працювати в ультраімпульсном режимі;
  • прогнозованість результатів.

Лазерний апарат — це той же хірургічний інструмент, що і скальпель, тільки в якості ножа виступає спрямований промінь.

Фахівці клініки «МедСіті» вважають, що пацієнтам повинен бути наданий вибір способу омолодження: класичний або лазерний. Високий естетичний результат залежить від кваліфікації і досвіду пластичного хірурга. А ось що стосується реабілітації, то після лазерної корекції очей період відновлення скорочується в рази. Це пояснюється відсутністю швів, гематом, набряків та інших тимчасових явищ, що розвиваються після традиційної хірургії.

Довідка:

«МедСіті» — приватна багатопрофільна клініка в Києві, яка використовує в терапевтичній та хірургічній практиці інноваційні лазерні технології.

Контактна інформація:

Київ, вул. Павловська, 26/41

+38 (044) 338-55-00

info@medcity.ua

http://medcity.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-