Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Якщо ми будемо українцями до переможного кінця!

Якщо ми будемо українцями до переможного кінця!

Блоги
Укрінформ
Час дійсно покаже справжнє обличчя і місце путлєровських служак

ТАКИ, ДА: ВРЕМЯ ПОКАЖЕТ!

Все, дістали!.. Усе своє свідоме життя я вважав себе нормальною, врівноваженою людиною. Але 10 днів відпустки у Туреччині й мимовільний перегляд московських телеканалів зробили з мене переконаного українського націоналіста. Відтак цього рудого, лисого черепа Анатолія Кузичьова, який веде на московському 1 каналі "ОРТ" програму "Время покажет", я би безжалісно... спровадив у світ гіві та мотороли.

За те, що він, як і всі його так звані експерти, не просто ненавидять УКРАЇНУ, вони щоденно отруюють мільйони російських і, на жаль, українських мізків нахабною брехнею і нав'язуванням нам ярликів.

Добре, вам президент Порошенко - не такий... Хоча про свого корупціонера №1 ви не чирікаєте ані слова... Добре, вам "болить" душа за Донбас... Хоча усі сюжети звідти - виключно однобокі... Так ні ж, доуправлялися, скотиняки, у своій агітаційно-пропагандистській словесний еквілібристиці до того, що... вони не знають такої держави як УКРАЇНА.

Про всіляких олійників, карасьових, бондаренків, даниленків, які "с учьоним видом знатока" створюють у їхній студії ефект плюралізму, мовчу. "Время покажет"...

Думаю, час дійсно покаже справжнє обличчя і місце путлєровських шевченків, соловйових, кузичьових, леонтьєвих і прочєй зволочі, якщо ми, українці, будемо українцями до переможного кінця!

Сергій Сай-Боднар

 

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-