На Вінниччині 1200 дітям з незаможних родин улаштували свято в зоопарку

На Вінниччині 1200 дітям з незаможних родин улаштували свято в зоопарку

Укрінформ
З нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей 1 червня  стартувала обласна акція "Подорож у дитячий світ", яка триватиме до 3 червня: у зоопарку безкоштовно побувають 1200 дітей з родин, які потребують особливого піклування.

Зі святом дітей приїхали привітати голова обласної Ради Анатолій Олійник, перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко, голова постійної комісії з питань бюджету, фінансів та обласних програм Геннадій Мазур та начальник управління спільної комунальної власності територіальних громад Вінницької області Василь Федоришин. "Хотілося б в День захисту дітей та в перший день літа побажати вам, дорогі діти, отримати багато позитивних емоцій та вражень, щоб їх вистачило на всі канікули. Все, що залежить від депутатів обласної Ради, ми будемо робити, аби ви могли в комфорті навчатися і відпочивати", – сказав під час виступу Анатолій Олійник. Протягом трьох  днів дітей розважатимуть аніматори, буде проведена оглядова екскурсія зоопарком, а також отримають подарунки від обласної Ради та облдержадміністрації.

Довідково. Подільський зоопарк заснований у 2006 році. Там живуть верблюди, гімалайські та бурі ведмеді, зубри, бізони, граційні олені, козулі та лами, різні види  мавпочок, сулікати та дикобрази. Цікаво спостерігати за життям вовків, лисиць, диких кабанів/Велике розмаїття тут і пернатих. Серед них - павичі, страуси, чаплі, степові орли, екзотичні папужки. Для 52 видів тварин, а всього тут утримують до 250  тварин і птахів,  готують індивідуальний збалансований раціон, в зимовий період його збагачують вітамінами та мінералами. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-