Вінницька міськрада підвищила зарплати працівникам позашкільних закладів

Вінницька міськрада підвищила зарплати працівникам позашкільних закладів

Укрінформ

У Вінниці у п’ятницю на черговій сесії міської ради депутати схвалили рішення про підвищення з 1 червня на 15% заробітної плати працівникам дошкільних, позашкільних, професійно-технічних навчальних закладів (ПТНЗ), міського методичного кабінету, шкіл естетичного виховання та спортивних закладів міста.

Про це повідомляє департамент у справах ЗМІ та ’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

«Ви знаєте, що Кабінетом Міністрів з січня цього року було підвищено зарплати вчителям загальноосвітніх закладів двох тарифних розрядів на 35-38%. А те, що стосується інших педагогів, мається на увазі працівників дошкільних, позашкільних, професійно-технічних навчальних закладів (ПТНЗ), міського методичного кабінету, шкіл естетичного виховання та спортивних закладів міста, підвищення до такого ж рівня мало відбутись 1 вересня. Ми знайшли можливості і підвищили їм оклади з 1 червня і вони будуть отримувати аналогічну зарплату, як педагоги загальноосвітніх закладів», - зазначив міський голова Сергій Моргунов.

Попереднє підвищення заробітної плати педагогічних працівників дошкільних, позашкільних закладів, ПТУ, міського методичного кабінету, шкіл естетичного виховання відбулося з 1 січня 2017 році, при цьому їх зарплата зросла на 20 %. Завдяки рішенню, яке сьогодні ухвалили депутати міської ради, з 1 червня їм підвищать зарплати ще на 15 %. І, таким чином, в цілому заробітна плата цих категорій працівників зросте на 35 %.

Ще одним рішенням депутати підвищили на 15% зарплату тренерам-викладачам та інструкторам-методистам вінницьких дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-