Вперше благодійний виступ Ніка Вуйчича в Києві на Хрещатику!

Вперше благодійний виступ Ніка Вуйчича в Києві на Хрещатику!

Укрінформ
Нік Вуйчич, який народився без рук і ніг, – міжнародний мотиваційний спікер, мільйонер, бізнесмен, автор бестселерів, батько двох дітей – приїжджає в Україну з програмою «З Богом можливо все».

Не дивлячись на фізичні обмеження, Нік спритно набирає тексти на комп'ютері, грає в футбол, плаває, займається серфінгом, стрибає з парашутом, водить автомобіль. Продуктивності цієї людина може позаздрити кожен: він керує некомерційною організацією «Життя без кінцівок», створеною для допомоги інвалідам; близько 250 разів на рік виступає зі сцени, написав кілька книжок, які миттєво стали бестселерами: «Життя без кордонів», «Нестримний», «Будь сильним», знімається в кіно, стає героєм відомих ток-шоу, виховує двох синів. Нік мільйонер і відомий оратор. Він упевнений, що він той, хто він є, тільки завдяки вірі в Бога. В 2012 році відбулося, здавалося б, неможливе, і він одружився, - всі світові ЗМІ обговорювали цю подію і раділи разом з сім”єю Ніка. Зараз вони з дружиною виховують двох дітей. Нік впевнений, що він той, хто є, тільки завдяки вірі в Бога.

Нік Вуйчич входить в десятку найвідоміших і найвпливовіших людей світу. Своїм надихаючим посланням він зумів допомогти мільйонам людей. Його люблять, знають та чекають в багатьох країнах, він зустрічається з світовими лідерами та президентами.

Ник Вуйчич по-особливому полюбив Україну. Протягом двох років він уже в третє приїде в нашу країну. 25 вересня 2016 року Нік відвідав Київ. За 24 години перебування в столиці України він провів прес-конференцію, був головним гостей благодійного обіду з бізнесменами і політиками. Навіть мер Києва Володимир Кличко виклав в соцмережах своє фото з людиною легендою. В Палаці Спорту відбувся грандіозний виступ Ніка перед 10 тисячами людей. Також він став гостем ранкового шоу на каналі 1+1 і зустрівся з народними депутатами у Верховній Раді, а також перед ви літом встиг відвідати поранених солдатів в воєнному шпиталі. Зустрітись з Ніком змогли герої мультимедійного проекту «Переможцi», які втратили на війні кінцівки, але не впали духом. Всі ці події, зустрічі і спілкування з Ніком змінили назавжди життя людей – він своїм прикладом надихнув, підбадьорив, поділився надією.

Осінній візит Ніка в Україну буде відрізнятись від усіх інших. 17 вересня в о 18.30 відбудеться благодійний виступ Ніка на Хрещатику, де кожен бажаючий зможе абсолютно безкоштовно почути людину легенду.

Цього разу Нік буде ділитись своїм головним секретом успіху життя без обмежень – це віра в Бога, в себе, в мрію, як бути сильним в тяжкі часи. Він знає секрет, як бути Переможцем, коли всі бачать тебе переможеним. Це – сила, віра, любов, яка в середині Ніка. Це те, що не зламало його, врятувало від життя в приниженні, гнобленні і підняло на висоти.

Нік Вуйчич бажає надихнути і підбадьорити українців в цей нелегкий час війни і кризи. З центральної сцени Хрещатика о 18.30 буде пряма трансляція телеканалу «Надія» на 20 країн. Ми віримо, що це буде унікальна подія, і більше 500 000 людей зберуться на центральній площі Києва, де зможуть почути надихаюче послання Ніка.

Запрошуємо вас стати частиною цієї масштабної події для натхнення та оновлення нашої нації!

Організатори заходи: Комунікаційне агентство «Ключові стратегії».

Головний партнер: Мережа жіночих фітнес клубів ФітКьорвс.

У програмі – прес-конференція і виступ Ніка Вуйчича на Хрещатику.

Сторінка в FB: https://www.facebook.com/NickVujicicUkraine/

Сайт: http://nick-vujicic.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-