Розумне налаштування: як швидко розібратися зі смарт-технікою

Розумне налаштування: як швидко розібратися зі смарт-технікою

Укрінформ
Як максимально використовувати всі можливості смарт-техніки? Сучасна техніка має безліч корисних функцій. Та розібратися, як саме ними користуватися, не всім до снаги. Саме для таких випадків компанія «Екта Сервіс» пропонує послугу «Розумне налаштування».

«Розумне налаштування» — це комплексна послуга, яка включає налаштування та встановлення техніки спеціалістами компанії. Звернутися до компанії «Екта Сервіс» і скористатися цією послугою доцільно тим, хто щойно придбав планшет, ноутбук, смартфон, смарт-телевізор або комп’ютер. Саме на перераховану техніку і поширюється послуга.

Сьогодні послуга існує у шести різних за форматом і наповненням варіантах. Залежно від гаджета та побажань щодо налаштувань і додаткових послуг можна обрати наступні пакети: «Простий», «Смарт», «Універсал Міні», «Універсал Стандарт», «Універсал Максимум» та «Універсал Мега».

Усі пакети налаштувань, незалежно від техніки, наповнені за принципом «від мінімуму до максимуму».

Наприклад, серед цього списку саме для смартфонів підходять перші чотири варіанти.

«Простий» підійде для тих, хто хоче отримати оптимальний комплект налаштувань за мінімальну вартість: обрізка сім-карти, інтернет-налаштування, оптимізація пристрою, підключення Google-служб, активація онлайн-телебачення строком на 1 місяць, налаштування антивірусної програми та її активація до оновлення строком на 1 місяць.

Найбільш широкий за наповненням смартфонний пакет — «Універсал Стандарт». Окрім перерахованого вище він пропонує: захист екрану спеціальною плівкою, активацію онлайн-телебачення на 12 місяців, встановлення аудіо- та відеоплеєрів, додатків соціальніх мереж, офісних програм; онлайн/офлайн навігацію, встановлення антивірусу ESET Mobile Security для Android з активацією до його оновлення строком на 1 рік, налаштування захисту від крадіжки. Дізнатися більше про кожен варіант послуги можна на офіційному сайті: www.ektaservice.ua.

Якщо ви не бажаєте витрачати час та нерви на самостійне налаштування, придбати послугу «Розумне налаштування» можна у мережі магазинів «Епіцентер» та «Нова лінія». Шукайте консультантів «Екта Сервіс» у гіпермакетах свого міста. Вони не тільки детально розкажуть про кожен окремий пакет налаштувань, а й проконсультують щодо вибору техніки, якщо виникнуть труднощі чи запитання.

Лишити відгук про роботу компанії й дізнатися, що пишуть про її послуги, можна за посиланням: Екта Сервіс відгуки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-