У RUH CARGO розповіли про відмінності в правилах оформлення перевезення речей до різних країн ЄС

У RUH CARGO розповіли про відмінності в правилах оформлення перевезення речей до різних країн ЄС

Укрінформ
У логістичної компанії RUH CARGO, яка спеціалізується на міжнародних вантажоперевезеннях, розповіли, що спільного й відмінного є в правилах оформлення безмитного провезення майна з України до деяких країн ЄС. 

Для прикладу розглянули положення Великобританії, Голландії та Латвії.

Загальні положення:

  • Перевізник повинен мати право здійснювати послуги митного оформлення в Україні та країні призначення, відкриття і закриття декларацій T1/EX. Компанії, в сервіс яких не входять ці операції, займаються контрабандою.

  • При переїзді необхідно вказати приблизну вартість речей на суму до 10 тисяч євро.

  • Скласти перелік майна на українській мові і мові країни-адресата.

  • Речі повинні бути упаковані. Це можна зробити самостійно або замовити послугу у перевізника.

Нерухомість у Великобританії давно затребувана в українських бізнесменів. Багато хто віддає перевагу місцевим вищим і іншим навчальним закладам Європи. Тривале перебування часто вимагає наявності великої кількості особистих речей, а у випадку з покупкою нерухомості — і перевезення меблів з України. Що потрібно знати для того, щоб перевезення майна не викликало питань у митних служб?

Перевезення особистих речей в Англію вимагає нотаріально завіреної довіреності на українського митного брокера, форми С3 і CMR-бланку. Всі ці документи можна оформити в компанії RUH CARGO.

Голландія вимагає довіреність на українського митного брокера та довіреність Volmacht directe vertegenwoordiging на представника в Нідерландах. Для перевезення особистих речей в Голландію потрібно зареєструватися в муніципалітеті і отримати BSN-номер burgerservicenummer за місцем реєстрації.

Латвія крім довіреності на українського митного представника вимагає заповнити форму Pilnvara або надати сканкопію карти Uzturēšanās atļauja. В цілому перевезення особистих речей в Латвію мало чим відрізняється від інших країн ЄС.

Детально про правила заповнення документів можна дізнатися у консультантів RUH CARGO.

Про компанію:

RUH CARGO близько 10 років займається міжнародними вантажними перевезеннями. Географія роботи включає більше 50 країн. RUH CARGO надає безкоштовні консультації. Фахівці професійно упаковують вантажі і спеціалізуються на складській логістиці.

Контакти:

+38 (044) 338-32-94

+38 (067) 000-17-88

www.ruhcargo.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-