Міжнародний форум «Кризовість комунікацій: комунікаційно-контентна безпека в умовах гібридно-месіанських агресій путінської Росії»

Укрінформ
Міжнародний форум «Кризовість комунікацій: комунікаційно-контентна безпека в умовах гібридно-месіанських агресій путінської Росії» відбудеться  22-23 травня у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Глобальний гібридний тероризм став явищем, що визначає обличчя безпеки сучасного світу. Найстрашнішим його проявом, що веде до найскладніших та найбільш широких в часі та просторі соціально-економічних, політичних та військових наслідків стала комунікаційно-контентна агресія. Полем для неї є ЗМІ, мережі, інформаційний простір в цілому і навіть спілкування між людьми, що стали мішенню для даної агресії.

Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка другий рік поспіль проводить міжнародний форум за участі  міжнародних та вітчизняних експертів у сфері комунікаційно-контентної безпеки, присвячений обміну досвідом, напрацюванню інструментів та аналізу явища гібридно-месіанської агресії путінської Росії.

Гібридний терор знищує людей,  економіку і військову техніку. Він розриває мережі довіри, сформовані спільнотою, руйнує стосунки, розвалює архітектуру світогляду.

Глобальна динамізація штучному хаосу - витвір путінського режиму, Україна протистоїть власними науковими силами та силами численних волонтерів, партнерів та союзників, які вже мають досвід боротьби проти інформаційних інвазій.

Загрози та виклики, які генеруються креативними центрами путінскої РФ та продукуються далі по всьому світу, вже усвідомлюються провідними науковими та безпековими силами у світі як виклик для майбутнього цивілізації. Багато країн вже зустрілися з комунікаційно-контентними агресіями, з гібридним терором та знайшли власні ефективні відповіді на виклики сучасного світу.

Вчені, військові, фахівці безпекового сектору цивілізованих країн зібралися разом на цьому форумі з метою обмінятися знаннями, досвідом та спільно віднайти ще ефективніші способи протистояння гібридно-месіанським агресіям.

Сьогодні саме Україна, як невід’ємна складова цивілізованого світу п’ятого - шостого технологічного переділу стала лінією фронту з новітнім варварством і тими інструментами агресії, які воно породило.

Форум вже показав, що Україна стає першою країною, яка має реальні шанси на беззастережну перемогу в цій екзистенційній боротьбі, а також має досвід, теоретичні та практичні напрацювання, які може презентувати навіть більш технологічно розвиненним партнерам.

Місце проведення – м. Київ, вул. Ломоносова 81, конференц-зал Військового інституту (3 поверх, 315 аудиторія).

Початок реєстрації учасників 22 травня о 9.00, початок роботи форуму  - 10.00.

До відома представників ЗМІ: акредитація проходитиме до 21 травня 20.00.

Контакти для акредитації: тел. (093) 936-01-70 (Ангеліка);

e-mail: lika_dilay@ukr.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-