Весняні колекції одягу 2017 року Асос: що в тренді і як економити?

Весняні колекції одягу 2017 року Асос: що в тренді і як економити?

Укрінформ
Інтернет-магазин Asos пропонує одяг, що відповідає модним тенденціям, взуття, аксесуари і кращі ціни на всю брендову колекцію.

В асортименті представлені не тільки фірмові речі власного виробництва, а й товари торгових марок New look, River Island, Boohoo. Більше 50 тисяч виробів, в числі яких косметика і парфумерія — все це ви можете купувати зі знижками, використовувати спеціальні промокоди Asos на колекції 2017 року і брати участь в акціях, щоб заощадити. Ідіть у ногу з модними тенденціями і економте до 50% при кожній покупці.

Основні тренди і колекції Асос 2017 року

Весняно-літній сезон 2017 року наповнений яскравими фарбами, агресивними формами і поєднаннями. Асос взяв до уваги модні віяння, запропонувавши добірку ультрамодних речей, в яких ви будете чарівні й оригінальні. Шокуючі 80-ті — тренд, без якого вам не обійтися цього року:

  • Принтовані блузи і сукні, вінтажна квіточка і безліч оборок — лише мала частина. Великої популярності набирають смужки різних розмірів і колірної гами: вони можуть використовуватися на сорочках, штанях, сукнях.
  • Яскравий рожевий і фуксія, які можна сміливо поєднувати з червоним, а синій і блакитний — з помаранчевим. Але головне — це металік в усіх проявах, починаючи із взуття або шкіргалантереї і закінчуючи верхнім одягом.
  • Розмір оверсайз — зручно, вільно і дуже модно. Джинсові куртки і сорочки великих розмірів будуть виглядати стильно в поєднанні з сукнями в квіточку.
  • Відкриті плечі, декольте, драні джинси, штани з високою талією — популярний тренд в колекціях Асос на 2017 рік.
  • Великі аксесуари, сумки на пояс, яскраве взуття, черевики на платформі довершать ваш образ.

Всі новинки сезону ви можете купити в інтернет-магазині Asos за дуже вигідними цінами. При правильному підході ви зможете заощадити від 500 рублів на замовленні або отримати послугу доставки в свій регіон безкоштовно!

Основні способи економії в інтернет-магазині Асос

Мода циклічна, і щоб виглядати стильно і сучасно, не обов'язково купувати ультрамодні новинки за високими цінами. Достатньо робити вигідні покупки в asos.com. Існує кілька способів це зробити:

  • купувати продукцію Аутлет, на яку магазин встановлює знижки до 70%;
  • влаштовувати шопінг в кінці сезону, коли починаються розпродажі старих колекцій (на свята магазин також пропонує знижки від 10%);
  • використовувати бонусну систему від партнерів, докладніше про яку можна дізнатися на сайті інтернет-магазину;
  • частіше заглядати на сайт інтернет-магазину, щоб бути в курсі розпродажів;
  • хочете заощадити час — використовуйте промокод, простий, надійний і перевірений спосіб робити вигідні покупки.

Промокоди дадуть вам відразу кілька переваг і ви будете в курсі всіх розпродажів магазину, зможете вибирати тільки ті акції, які вам цікаві. Шукати купони на знижку Asos слід на спеціальних сайтах. Одним з таких ресурсів є Економба — міжнародний купон-сайт, на якому представлені акції для жителів Росії. Заходьте, вибирайте потрібний код і використовуйте його у ваших улюблених інтернет-магазинах, абсолютно безкоштовно!

Промокоди як кращий спосіб економії в asos.com

Компанія Асос балує своїх покупців частими розпродажами, пропонуючи використовувати промокоди. Крім класичних знижок з ними ви можете отримати:

  • безкоштовну доставку або знижку на послугу;
  • подарунок до замовлення;
  • грошову знижку від 100 до 1000 рублів.

На нашому сайті Економба всі купони для інтернет-магазину Асос доступні безкоштовно, без реєстрації. Все, що вам необхідно зробити, щоб скористатися знижкою — прочитати уважно умови, клікнути на акцію і перейти на потрібну сторінку магазину, виконати умови промокоду і оформити замовлення. Якщо вам сподобалася знижка з кодовим словом, скопіюйте його, а потім введіть у спеціальне поле при оформленні заявки на покупку.

Ми гарантуємо, що всі представлені у нас на сторінці знижки 100% працездатні. З їх допомогою ви отримаєте бажаний товар за зниженою вартістю, але тільки в тому випадку, якщо виконаєте всі вимоги, зазначені в купоні.

Якщо ви хочете першими отримувати всі свіжі знижки, дізнаватися про майбутні та діючі розпродажи — оформіть підписку на наші новини. Послуга безкоштовна, але дає вам одну важливу перевагу: ви будете отримувати не тільки стандартні пропозиції, а й ексклюзив від магазину Асос. Це означає, що ви будете в курсі всіх спонтанних знижок і одноденних акцій, які ми не публікуємо у відкритому доступі. Промокоди дають вам унікальну можливість виглядати модно в нинішньому сезоні, але не переплачувати за це. Приєднуйтесь до нас, будьте в курсі всіх подій у світі моди та знижок!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-