Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Про дупу та її вплив на важкі міжнародні переговори

Про дупу та її вплив на важкі міжнародні переговори

Блоги
Укрінформ
Бойовика, який вимагав від представниці ОБСЄ сексуальних послуг під дулом автомата, росіяни порівняли з Седюком

У Мінську Україна і ОБСЄ жорстко вимагали від РФ і контрольованих ними ОРДЛО притягнення до відповідальності й покарання озброєного покидька, який намагався принизити жінку з місії СММ ОБСЄ і, погрожуючи їй автоматом, дозволив собі сексуальні домагання до неозброєної спостерігачки.

І Євген Марчук на безпековій, і потім Л.Кучма на ТКГ вимагали і прізвище цього покидька, і детальне розслідування інциденту, засудження його росіянами, і унеможливлення в подальшому.

Аргументи іншої сторони: та цей товариш був не дуже то й п'яний, і не дуже то й озброєний, так, пару автоматів. І це просто ментальна і культурна різниця у спілкуванні: він просто брав у жінки телефон, а у ваших Європах просто по-іншому знайомляться, то та жінка не так зрозуміла "гусара". 

Да, слава Богу, що ми йдемо подалі від "русского мира", де б'є - значить любить, а ґвалтує - бо подобається...

...Але далі росіяни дозволили собі наступний пасаж: що ви причепилися до ОРДЛО, ну подумаєш, чоловік на блокпосту вирішив взяти телефончик у гарної жінки. У вас он на Євробаченні чоловік з голою дупою перед усіма до співачки приставав. І регіт... Коли колеги з безпекової розповіли мені цю історію, було одне бажання - дати тій гидкий дупі ляпаса... своєю ганебною витівкою він дозволив собі принизити країну і дати такі брудні козирі нашим ворогам.

Р.S. Дупу, яка самостверджувалася на сцені євробачення, українські правоохоронці затримали, і цей неадекват нестиме адміністративну чи кримінальну відповідальність за непристойне хуліганство. А бойовика росіяни, і тим більше ОРДЛО, навіть не засудили, бо подумаєш - вимагав від жінки сексуальних послуг під дулом автомата.

Ірина Геращенко
FB

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-