OneBox подарує CRM-систему всім учасникам iForum 2017

OneBox подарує CRM-систему всім учасникам iForum 2017

Укрінформ
25 травня в Київському міжнародному виставковому центрі відбудеться iForum 2017 — найбільша в країні конференція інтернет-діячів. Група компаній OneBox готова здивувати всіх зареєстрованих гостей форуму.

На форум запрошені 100 експертів з доповідями. Жодного проплаченого спікера, тільки фахівці, знання яких є актуальними для відвідувачів заходу. Доповідачі розкажуть про інновації та технології інтернет-діяльності. Теми виступів пов'язані з CRM-системами, рекламою онлайн, підвищенням лояльності, стартапами, блогінгом, освітою і кібер-спортом. Всі доповіді спікерів розділені на 5 окремих тематичних потоків.

Дмитро Левошич — топ-менеджер групи компаній OneBox — виступить в потоці присвяченому CRM-системам та лояльності клієнтів. Його доповідь розповість про п'ять етапів упровадження CRM, з якими стикаються керівники компаній. Доповідь описує цикл впровадження CRM від відкидання і до визнання співробітниками, на яких обрушуються нововведення — CRM-система і нові стандарти роботи з нею.

Кожен зареєстрований гість iForum 2017 отримає від OneBox промокод, який дозволяє отримати оновлену CRM-систему OneBox безкоштовно. «Навіть при самому ледачому використанні OneBox ви сміливо можете очікувати приріст вашого прибутку на 10-15%. Дана статистика — це середній результат впровадження нашої CRM в більш ніж 1200 підприємств. Потрібен додатковий прибуток — використовуйте OneBox CRM», — говорить Дмитро Левошич.

Також на виставці iForum гості зможуть відвідати стенд CRM OneBox і поспілкуватися з консультантами.

На території форуму буде працювати унікальна виставка IT-розробок. У 2016 році експозиція налічувала понад сімдесят стендів. Цього разу готується експо-зона «Місто Майбутнього», де відвідувачі можуть поринути в комфорт смарт-міста. Учасники оцінять розробки робототехніки, прилади віртуальної і доповненої реальності, смарт-будинки, новинки «інтернету речей». Гості побачать зразки альтернативних і поновлюваних джерел живлення, телекомунікацій, цифрового виробництва, розробки для збору і обробки цифрової інформації.

Про групу компаній OneBox:

Виробник програмних рішень для управління бізнесом. Основний продукт української IT-компанії — CRM OneBox — система автоматизації бізнес-процесів, яка також управляє ресурсами, замовленнями і базою контактів.

CRM-система OneBox завоювала звання найкращої CRM України 2016 року за версією «Вибору України» і «Української народної премії». Офіси групи компаній OneBox відкриті в Києві, Чернігові, Кракові. Готується відкриття офісу в Москві.

Про iForum:

Форум інтернет-діячів і громадський рух, створене групою ентузіастів. Подія присвячена проблемам розвитку інтернету і пов'язаних з ним питань. Ідеєю iForum було зібрати «інтернетчиків» країни в одному місці на чашку кави. У 2009 ця ідея виявилася настільки вдалою, що подію відвідали 1000 гостей. У 2011 році — 3743 учасників, Національним реєстром рекордів iForum був визнаний найбільшою конференцією в Україні. Кількість учасників iForum 2016 роки знову перевищила цю цифру: на захід зібралося 7016 чоловік.

Контакти:

CRM OneBox

(044) 332-93-25

sales@crm-onebox.com

https://crm-onebox.com/ru/

iFORUM

Київ, МВЦ, ст. м. «Лівобережна»

(044) 201-01-03

info@iforum.ua

http://2017.iforum.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-