ДНІ СХОДУ, ЦЕНТРУ, КРИМУ В УКРІНФОРМІ ДЛЯ ІНОЗЕМНИХ ЗМІ (6-8 травня)

ДНІ СХОДУ, ЦЕНТРУ, КРИМУ В УКРІНФОРМІ ДЛЯ ІНОЗЕМНИХ ЗМІ (6-8 травня)

Укрінформ
Впродовж 1-14 травня "Укрінформ" стає майданчиком для роботи та спілкування іноземних журналістів, що приїхали на "Євробачення".

У цей період, із метою просування іміджу України у світі, Міністерство інформаційної політики України й ІА «Укрінформ» проводять заходи із презентації та популяризації українських етнічних, історичних і культурних надбань за участі волонтерів та громадськості.

06.05.2017

15.00 - Дні різноманіття українських регіональних культур. Загальний огляд. Ми хочемо познайомити журналістів, що приїхали на "Євробачення-2017", не лише зі столицею нашої держави, а й з усіма куточками України.

Кава-зустріч з Мустафой Джемілєвим та Рефатом Чубаровим. Тема зустрічі: “Про що мріють кримськотатарські політики”. Кавова церемонія зі національними солодощами.

16:00. Виступ інструментального гурту під керівництвом Усеіна Бекірова. Лунають етно-джазові композиції з альбому “Татаріум”

07.05.2017

15.00 - Зустріч з переможницею Евробачення-2016 - Джамалою.

16:00 - Дні різноманіття українських регіональних культур. Крим. Кримськотатарські танцювальні та співочі колективи виконуватимуть фольклорні пісні та музику. Ви зможете побачити традиційний весільний кримськотатарський обряд, якому вже багато сотен років. В ці дні буде працювати музейна експозиція з  традиційного одягу та ювелірних прикрас кримських татар. У вітринній частині буде розташована міні фото-вистава національного костюму кримських татар, яку презентує топ-модель світового рівня - Евеліна Мамбетова.

08.05.2017

У День захисту тварин ArtHub запрошує на виставку “Пухнасті охоронці”. Ми представимо фотовиставку про домашніх тварин, врятованих в зоні бойових дій.

О 18:00 творча команда драматургічного відділу Центру Курбаса презентують моновиставу «Краще б я народилася кішкою» за п’єсою «Кицька на спогад про темінь» Неди Нежданої. Постановка Володимира Завальнюка. Акторка: Анна Яремчук.

Дата: 06 - 08.05.2017

Час: 13.00 – 14.00

Місце: ArtHub ІА «Укрінформ» (вул. Богдана Хмельницького, 8/16) 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-