В IDS Borjomi Ukraine новий директор з маркетингу

В IDS Borjomi Ukraine новий директор з маркетингу

Укрінформ
Наталія Ревіка призначена новим директором з маркетингу IDS Borjomi Ukraine, замінивши на посаді Світлану Кузавову, яка працювала у компанії з 2010 року.

Наталія Ревіка має 20-ти річний досвід роботи в маркетингу, займала керівні посади в компаніях Jacobs, Mondelez, Colgate-Palmolive та P&G. Працювала в міжнародних компаніях в Україні, Росії, Великобританії та США. В активі нового топ-менеджера — робота в усіх напрямках маркетингу: від рекламної агенції, В2В та B2C сегментів до неприбуткових організацій та галузі культури.

«Я рада долучитися до однієї з найпрогресивніших маркетингових команд України та робити улюблену справу із користю для суспільства. Мої особисті професійні виклики співпадають із завданнями, які стоять перед компанією IDS Borjomi Ukraine в цілому, тому це двічі посилює націленість на результат» - підкреслила Наталія Ревіка.

«IDS Borjomi Ukraine є визнаним лідером на ринку і це значною мірою завдяки команді маркетингу, яка довела свою ефективність за ці роки. Ми завжди прагнемо залучати в команду професіоналів та однодумців, для яких пріоритетом є турбота про споживачів та якість. Призначення Наталії на посаду директора з маркетингу для нас є запорукою гарних результатів і в майбутньому, та збереження лідерства на ринку», - заявив генеральний директор IDS Borjomi Ukraine Марко Ткачук.

У IDS Borjomi Ukraine впевнені, що з приєднанням Наталії до команди компанія отримає дуже потужний імпульс як у розвитку своїх брендів, так і маркетинговій функції в цілому. 

Довідка

IDS Borjomi Ukraine — провідний національний виробник, визнаний експерт із питань якості природних мінеральних та питних вод завдяки продукції, яка видобувається в чистих і курортних регіонах України та є еталоном якості за найвищими міжнародними стандартами. Компанія входить до складу міжнародної компанії IDS Borjomi International. IDS Borjomi Ukraine пропонує споживачу збалансований портфель популярних мінеральних та питних вод («Миргородська», «Моршинська», «Трускавецька», «Аляска» та ін.), та є ексклюзивним імпортером  грузинської мінеральної води «Боржомі» в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-