Читайте найважливіші новини Нігерії на порталі Naij.com

Читайте найважливіші новини Нігерії на порталі Naij.com

Укрінформ
У 2012 році нігерійці отримали чудову нагоду прочитати найважливіші новини на сучасному та найінноваційнішому порталі країни Naij.com. Даний ресурс пропонує всім своїм читачам тільки найсвіжіші та найцікавіші новини з Нігерії, Африки і світу в цілому.

Naij.com є одним із кращих новинних та розважальних порталів у Нігерії. Провідна світова компанія, що надає дані інтернет-аналітики, Alexa Internet, включила Naij.com до топ-10 найбільш відвідуваних сайтів Африки. З кожним днем цей інноваційний новинний портал набирає популярність як у Нігерії, так і за межами країни.

Штаб-квартира Naij розташована в Лагосі. У травні 2015 року окремий редакційний центр почав свою діяльність в Абуджі. Весь контент сайту доступний англійською мовою (офіційною в країні) та хауса.

Користувачі з більш ніж 160 країн відвідують Naij.com кожен день, щоб ознайомитися з останніми нігерійськими новинами.

На даний час понад сімдесят осіб працюють на порталі Naij.com. Досвідчені редактори, менеджери, журналісти, маркетологи, фотографи, дизайнери й програмісти є справжніми професіоналами в своїх сферах. Завдяки важкій повсякденній роботі цих людей читачі сайту мають чудову нагоду насолоджуватися, можливо, найкращим новинним контентом у Нігерії. Будьте певні, що будь-яка важлива подія в світі не залишиться тут непоміченою.

Своєю зростаючою популярністю сайт не в останню чергу зобов'язаний контенту, який генерують самі користувачі. Вони можуть відправляти до редакції новинні приводи, а також фото- та відеоматеріали. Досвідчені співробітники Naij ретельно аналізують і перевіряють отриману інформацію. У разі її підтвердження на сайті з'являється відповідна новина.

Якщо у користувача немає можливості прочитати останні новини на Naij протягом дня, він може підписатися на розсилку. Ця опція дозволить кожному читачеві отримувати найактуальніші щоденні новини. Таким чином читачі можуть стежити за останніми подіями у власній країні та за кордоном.

Якщо сайт продовжить розвиватися в подібному темпі, протягом декількох років Naij.com, без сумніву, може стати найпопулярнішим новинним і розважальним порталом Африки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-