Виробник натяжних стель 5 plus презентував повний перелік послуг і цін

Виробник натяжних стель 5 plus презентував повний перелік послуг і цін

Укрінформ
На сайті одного з найбільших в Україні виробників натяжних стель 5plus.dp.ua з'явився докладний перелік продукції компанії з описом, фотографіями кожного виду стелі і ціною.

Асортимент продукції компанії 5 plus включає прості і складні, об'ємні і перфоровані, багаторівневі і напівпрозорі варіанти. Присутні в цьому списку також стелі з криволінійним швом, ефектом «ширяння», моделі Stensils, «комбінація», «зоряне небо» і багато іншого. Допомогти замовникам розібратися у відмінностях між ними покликаний новий розділ зі зведеною таблицею, який був відкритий на офіційному сайті компанії — 5plus.dp.ua.

Деталізований опис, фото і максимум інформації про кожний з варіантів продукції допоможе клієнтам швидше зорієнтуватися в пропозиціях, впевнені фахівці 5plus. Таблиця з усіма необхідними даними включає не тільки вартість і опис форми стелі, але також дозволяє врахувати при виборі складність і тривалість монтажу, ціни на матеріали або популярність конкретного варіанту серед інших замовників.

Настільки докладна інформація допоможе кожному клієнту не тільки швидше визначитися, а й зрозуміти, скільки буде коштувати замовлення, за що доведеться заплатити і скільки часу зажадає монтаж.

Контакти:

Іван Миколайович Жеба

Дніпро, вул. Святослава Хороброго (колиш. Чкалова), 35

+38 (050) 420-10-07

Гаряча лінія:

0 (800) 21-75-87

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-