Польська мова онлайн: вивчення по Skype з викладачем «UniverPL»

Польська мова онлайн: вивчення по Skype з викладачем «UniverPL»

Укрінформ
Онлайн-вивчення іноземних мов стає все більш затребуваним серед українців, яким важко знайти час для відвідування мовної школи.

Українсько-польський центр освіти «UniverPL» пропонує пройти реєстрацію на офіційному сайті, заповнити анкету і вивчити польську мову онлайн, дистанційно, за допомогою програми Skype. Заняття ведуться за спеціальною методикою під керівництвом професійних викладачів. Така система навчання дозволяє отримувати знання, не перериваючи навчання в разі відрядження, частих переїздів або великої завантаженості на роботі.

Курси польської по скайпу з отриманням сертифікату

На відміну від поширеної практики самостійних занять онлайн, уроки польської з «UniverPL» ведуться за участю викладача без заздалегідь підготовлених відеоуроків і форм тестування. Це гарантує швидкий прогрес при навчанні, можливість мовної практики, вивчення розмовної мови. Для проходження аудіювання використовують спеціально підготовлені аудіоматеріали, які допомагають сприймати польську мову на слух. Після закінчення навчання всі студенти проходять фінальне тестування і отримують сертифікат, що підтверджує рівень знань.

Курс польської онлайн розрахований на 6 місяців і проводиться за індивідуальним графіком у зручний для студента час. Оплата становить 5160 грн. і включає всі послуги, що надаються. Графік оговорюється заздалегідь, щоб заняття були регулярними. Для поліпшення засвоєння матеріалу в подарунок надаються:

  • 1 і 2 частина підручника «Krok po kroku» і зошити до них.

  • Польська преса для читання.

  • Аудіо- та відеоматеріали.

Після закінчення занять студенти опановують мову до рівня В1 (середній рівень), що дозволяє не тільки вільно спілкуватися в побуті і здійснювати покупки, але і вступити в будь-який польський вуз або оформитися на роботу за кордоном.

Онлайн-уроки польської: переваги для студентів

Дистанційне навчання дозволяє отримувати високий рівень знань студентам, які проживають в будь-якому місті України, майбутнім абітурієнтам, які бажають навчатися в Польщі, а також бізнесменам, обмеженим у часі. Велику користь уроки польської приносять людям, чия діяльність пов'язана з туризмом або передбачає укладання контрактів і ділове спілкування з поляками. Знання мови значно полегшує комунікацію і для майбутніх студентів, яким легше пройти адаптацію за кордоном.

Форма навчання включає три основних етапи:

  • Основи розмовної мови.

  • Аудіювання.

  • Навчання основам письма.

Освоєння всіх трьох етапів і мовна практика при спілкуванні з викладачем приносить високі результати і дозволяє швидко вивчити мову до середнього рівня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-