Модні аксесуари 2017 року

Модні аксесуари 2017 року

Укрінформ
У прийдешньому році на модниць чекає наростаюча хвиля бунтарських тенденцій в аксесуарах. Все те, що раніше вважалося екстравагантним, зараз на піку моди. Це час великих прикрас, нестандартних геометричних форм і сміливих поєднань.

Прикраси на шию

  • У стилі нашийника. Коротке намисто популярне в модних колах, і якщо раніше можна було спостерігати тонку витончену стрічку на шиї, то зараз ця прикраса за масивністю і громіздкістю дійсно може нагадувати нашийник. Звичайно, давно знайомий чокер у вигляді стрічки не втратить своїх фанатів, але в нинішньому році він буде виглядати трохи прісним. А ось чокери-обручі з напівдорогоцінним камінням трохи поступляться позиціями в стилі кежуал, але наростять аудиторію в офісному просторі.
  • Шаманський настрій. Тим, кому не до душі короткі строгі аксесуари, законодавці моди пропонують багатошарові різнотипні намиста або кольє з незвичайними елементами. Зовні такі комбінації чимось нагадують прикраси шаманів, але в цілому етюд приємно обігрує однотонний одяг.
  • Нотки репу. Великі ланцюги, підвіски, хрести — все це модно буде носити в 2017 році. Деякі прикраси нагадують аксесуари реп-музикантів і начебто нашіптують зухвалі мотиви красивій жінці.

Прикраси для вух

Політ фантазії дизайнерів в цьому сезоні як ніколи відігрався на сережках. Тут і вже знайомі сережки-хвостики, і африканські мотиви в плетеннях і бахромі, і громіздкі сережки різних форм. Але секрет у тому, щоб не носити їх парою, а надягати або одну сережку, або дві різні. Великі сережки будуть добре гармоніювати з чокером або великими ланцюгами. Не здадуть позицій і модні кафи. Їх теж можна комбінувати, надягаючи на одне вухо кафу, а на інше — сережки з висячим елементом.

Прикраси на руки

  • Браслети. У лінійці браслетів також простежується любов до великих форм, нестандартним лініям і комбінаціям. Повертається і забута мода носити браслети не тільки на зап'ясті, а й біля плеча. У нинішньому році також буде доречно підбирати сумку і браслет одного кольору.
  • Кільця. Особливе місце в образі сучасної модниці будуть займати кільця, саме у множині. І чим більше, тим краще. Варто надягати кільця на кілька пальців, або прикрасити різні фаланги. Можна носити, як чергуючи різні види вироби, так і створюючи візуальний кастет з однотипних кілець.

Хороший вибір модних прикрас надає ювелірний магазин HELENASAI. Тут можна знайти трендові прикраси українських дизайнерів, вироблені з натуральних матеріалів для улюблених клієнток.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-