Керівництво Вінниччини долучилось до акції «Майбутнє лісу – у твоїх руках»

Керівництво Вінниччини долучилось до акції «Майбутнє лісу – у твоїх руках»

Укрінформ
Працівники Вінницької облдержадміністрації разом з головою ОДА Валерієм Коровієм долучилися до всеукраїнської акції «Майбутнє лісу – у твоїх руках».

Про це повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА.

«Я внук лісника і знаю, що це дуже велика праця – вирощувати саджанці. Тому тут не потрібно поспішати, необхідно зробити все так, щоб бути впевненим: те, що ти посадив - виросте. Це дуже відповідальна процедура», - сказав Валерій Коровій.

Він також зазначив, що на заліснення територій з обласного бюджету виділяється відповідний фінансовий ресурс, який лише в цьому році дасть можливість по ДП «Вінницький лісгосп» та комунальному підприємству «Вінницяоблагроліс» висадити 350 гектарів нових лісів. 

«Це в рази більше, ніж по інших областях», - підкреслив керівник ОДА. 

Разом із очільником регіону в рамках загальнообласного дня посадки лісу  - всеукраїнської акції «Майбутнє лісу – у твоїх руках» висаджувати ліс узялися й керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та працівники апарату. Працювали у піднесеному настрої та з задоволенням. 

Саджанці горіха чорного та береки колектив виконавчого органу влади області висаджував на території Демидівського лісництва ДП «Вінницький лісгосп» разом із представниками шкільних лісництв, - учнями Грижинецької школиТиврівського району та НВК школи-гімназії № 6 Вінницької міської ради. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-