ЦВК ПРОВЕДЕ МІЖНАРОДНУ КОНФЕРЕНЦІЮ

ЦВК ПРОВЕДЕ МІЖНАРОДНУ КОНФЕРЕНЦІЮ "ВИКОРИСТАННЯ НОВІТНІХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ВИБОРЧОМУ ПРОЦЕСІ: ВИКЛИКИ, РИЗИКИ, ПЕРСПЕКТИВИ"

Укрінформ
27 – 28 березня 2017 року Центральна виборча комісія спільно з Офісом Ради Європи в Україні,  Міжнародною фундацією виборчих систем в Україні (IFES) та Координатором проектів ОБСЄ в Україні проведе міжнародну конференцію на тему: "Використання новітніх інформаційних технологій у виборчому процесі: виклики, ризики, перспективи".

Захід організовано з метою обміну досвідом з виборчими органами іноземних держав, міжнародними організаціями щодо організації виборчого процесу із застосуванням новітніх інформаційних технологій, підготовки пропозицій стосовно можливостей його використання під час організації підготовки і проведення виборів в Україні, вдосконалення законів з указаних питань.

У роботі конференції візьмуть участь народні депутати України, представники виборчих органів 4 іноземних країн (Грузії, Республіки Молдови, Латвійської та Литовської Республік),  міжнародних організацій, центральних та місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій та виборчих комісій.

Місце проведення конференції: вул. Госпітальна, 12, "Президент Готель", м. Київ.

Реєстрація представників ЗМІ з 9:30 27 березня.

Початок роботи о 10:00 27 березня.

Під час першої перерви, 12:00 – 12:20  27 березня планується підхід до преси Голови ЦВК М. Охендовського та іноземних колег.

Акредитація на захід триватиме до 16:00 24 березня за телефонами: 286-80-71, 256-82-80.

Акредитація обов’язкова.

                                                                               

Відділ взаємодії із ЗМІ

Секретаріату Комісії     

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-