Безкоштовна версія OneBox CRM отримала 178 оновлень

Безкоштовна версія OneBox CRM отримала 178 оновлень

Укрінформ
Український розробник WebProduction оновив фірмову CRM-систему OneBox 1 лютого 2017 року. Безкоштовна версія відрізняється 178 нововведеннями, велика частина яких стосується інтерфейсу і автоматизації роботи комплексу.

«Ми даємо можливість всім працювати в оновленій CRM-системі OneBox безкоштовно. Це допомагає побачити функції OneBox на практиці і прийняти рішення при виборі CRM-системи. А прогресивним представникам малого бізнесу дозволяє безкоштовно автоматизувати бізнес-процеси», — говорить технічний директор OneBox Максим Мірошниченко.

Про оновлення

У новому інтерфейсі оновлений швидкий глобальний пошук шукає по всім розділам: документам, базі знань, звітів та налаштувань. Завдання ставляться голосом або письмово в один клік, так само легко можна додати коментар і навіть поставити лайк.

Мобільний додаток, який доступний для скачування в онлайн-майданчиках App Store і Google Play на мобільні пристрої клієнтів під iOS і Android, також оновлено. Додаток отримав сучасний оновлений інтерфейс і можливість управляти відображенням функцій. У ньому можна ставити і закривати завдання, відправляти запити і контролювати історію взаємодій.

Додана синхронізація між CRM-системами: швидкий обмін прайс-листами з постачальниками без необхідності вручну завантажувати списки продуктів. У кабінеті клієнта-постачальника додана підтримка бізнес-моделей Дропшиппінг.

Конструктор бізнес-процесів оновлений і розширений, що дозволяє ще швидше і ще наочніше моделювати бізнес-процеси і ефективно управляти ними. Бібліотека автоматичних дій CRM-системи дозволила передати комп'ютеру ще більше етапів бізнес-процесу, що в результаті знижує витрати ресурсів і ризики, пов'язані з людським фактором.

Що стосується управління персоналом, нова система тестування співробітників дозволяє створити анкети, оцінює відповіді. Також система безперервно аналізує роботу кожного співробітника. OneBox збирає статистику закритих завдань і підказує керівнику, кому краще доручити нове завдання, скільки приблизно часу займе виконання і яким буде результат.

OneBox самостійно створює нагадування, повідомляє по email, sms і IVR про статуси завдань. Ставить завдання на основі пропущених листів, завдань, незакритих оплат і контролює їх виконання.

Щоб оцінити нові можливості OneBox, достатньо залишити заявку на сайті розробника — і протягом декількох хвилин отримати доступ в індивідуальну CRM-систему OneBox.

Довідка:

CRM + ERP-система OneBox успішно впроваджується на підприємствах України, Росії, Казахстану і Білорусі. Розробник OneBox, українська компанія WebProduction, з 2006 року створює і впроваджує програмне забезпечення для бізнесу, пропонуючи рішення для автоматизації обслуговування клієнтів, управління процесами і ресурсами. Крім того, WebProduction надає також консалтингові послуги.

Контакти:

CRM OneBox

+380 (44) 332-93-25

webproduction.ua

sales@webproduction.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-