На станціях київського метро встановлять банкомати

На станціях київського метро встановлять банкомати

Укрінформ
ПриватБанк обрали переможцем відкритого конкурсу на розміщення банкоматів у холах станцій столичного метрополітену.

Про повідомляє прес-служба КП "Київський метрополітен".

У підземці зазначили, що постійна комісія Київради з питань власності оприлюднила результат конкурсу на банкомати в метро.

ПриватБанк обрано переможцем відкритого конкурсу на розміщення банкоматів у холах станцій столичного метрополітену, який проводила КМДА. <...> пропозицію щодо розміщення банкоматів і терміналів самообслуговування найбільшого банку було визнано найкращим як за рівнем орендної плати, так і за якістю запропонованих пасажирам послуг”, - йдеться у повідомленні.

За словами керівника напрямку "Платежі та перекази" ПриватБанку Олексія Путятіна, крім банкоматів Привата найближчим часом на станціях метро будуть установлені і термінали самообслуговування, за допомогою яких кияни зможуть проводити комунальні та інші платежі, здійснювати перекази, купувати квитки на транспорт і отримувати інші банківські послуги.

За інформацією Привата, в холах усіх станцій Київського метрополітену буде встановлено понад 100 банкоматів та терміналів самообслуговування ПриватБанку. Мережа банківського обслуговування в метрополітені буде доступна власникам банківських карток усіх українських банків, а також усім власникам соціальних карток киянина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-