ЛАУРЕАТИ ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНОЇ ПРОГРАМИ «ЛЮДИНА РОКУ– 2016»

ЛАУРЕАТИ ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНОЇ ПРОГРАМИ «ЛЮДИНА РОКУ– 2016»

Укрінформ
Визначені лауреати загальнонаціональної програми «Людина року – 2016» в номінації «Лідер туристичної галузі року».

Туристичний оператор IdrisKa Tour

Президент компанії - Ідріс Казімі

Компанія IdrisKa tour працює на туристичному ринку України з 2006 року і займає одну з лідируючих позицій як туроператор по напрямках: Іспанія, Португалія, Туреччина, Мальдіви, Сейшели, Домініканська Республіка, Куба, Мексика, ОАЕ, Андорра, Франція, Італія, Ізраїль, Йорданія.

Найвагоміші здобутки Вашої компанії в 2016 році: Власні ексклюзивні чартерні рейси в Аліканте, Тенеріфе і Малагу. Генеральний туристичний партнер проекту Холостяк 6 сезону.

Девіз Вашої компанії: ІдрісКа тур – ми там, де Яскраві враження!

Хто чи що є талісманом для Вашої фірми? Команда професіоналів Ідріска тур, яка розвиває тур сервіс і дарує людям усмішку!

Життєві принципи, які допомагають Вам досягти поставленої мети: Цілеспрямованість, любов до розвитку туризму, не зупинятися на півдорозі, а доводити всі цілі і завдання до позитивного результату!

Ваш професійний і особистий «Кодекс честі»: Для мене «кодекс честі» – це набір принципів і правил, які виробилися в процесі виховання особистості і які я застосовую в будь-якій своїй діяльності.

Яким чином велику кількість різних людей змусити думати про успіх однієї компанії? Дати їм можливість розвивати свою улюблену справу – ТУРИЗМ!

Говорячи слово УСПІХ, який сенс Ви в нього вкладаєте? Мій успіх – це шлях, рух в новому напрямок і позитивні емоції. Успіх – це не місце призначення, а напрямок.

Ваш улюблений афоризм? Успіх повинен вимірюватися не тільки становищем, якого людина досягла в своєму житті, а й тими перешкодами, які йому довелося подолати на шляху до успіху.

Хто з видатних діячів людства може бути зразком і прикладом для співробітників Вашої компанії? Жак-Ів Кусто.

Якщо щастя не в грошах, то в чому? Щастя повинно приносити ряд емоцій, вони можуть бути різні, але найкраще щастя –  це подорож!

Яке диво світу Ви хотіли б перенести в своє рідне місто? Що б воно символізувало? У кожному місті є своє чудо світу! І це чудо найрідніше і єдине в своєму роді.

Уявіть, що до Вас у гості приїхав Президент Америки з проханням показати Україну. Куди б Ви його запросили на екскурсію? Українські Карпати.

Туристичний оператор Coral Travel

Генеральний директор Тетяна Прокопенко 

Компанія Coral Travel має 20-річний професійний досвід роботи в сфері виїзного туризму і пропонує найкращі курорти та готелі в 28 країнах світу – в Туреччині, Іспанії, Греції, Єгипті, Таїланді, Тунісі, Марокко, Ізраїлі, ОАЕ, Андоррі, Австрії, Китаї, на Кубі, в Індії, на Маврикії, в Танзанії, Домініканській Республіці, Індонезії, на Мальдівах, у В'єтнамі, на Сейшелах, Шрі-Ланці, в Сінгапурі, Мексиці, Камбоджі, Йорданії та України. Йде постійна робота по відкриттю нових напрямків. Туроператор організовує групові та індивідуальні FIT-тури на базі власних чартерних програм і регулярних рейсів, розвиває incentive-, congress-, спортивний та інші види туризму, а також активно займається продажем авіаквитків онлайн. Coral Travel обслуговує сегмент туристів з доходами середнього і вище середнього рівня. Офіси компанії Coral Travel функціонують в Києві, Запоріжжі, Львові, Одесі та Харкові. У подальших планах Coral Travel – збільшення частки, займаної компанією на ринку, розширення бізнесу за рахунок підвищення якості, розвитку нових напрямків і розширення асортименту послуг, що надаються.

Туристичний оператор ANEX TOUR 

Генеральний директор Ількер Адигюзель

Компанія ANEX TOUR в Україні – лідер в організації відпочинку на курортах Туреччини, Єгипту, Іспанії, Болгарії, Андорри, Тунісу, Греції, ОАЕ. Сьогодні в Україні працює 6 офісів компанії. Авіарейси на всі курорти Туреччини, Єгипту, Іспанії, Болгарії, Тунісу виконуються з практично всіх міст-мільйонників.

Туроператор пропонує відпочинок від економ класу до елітного VIP рівня в усіх напрямках, має широкий асортимент бази готелів та видів відпочинку, які постійно оновлюються.

Щороку ANEX TOUR впроваджує в свою роботу нові технології туризму. Система бронювання турів он-лайн дозволяє буквально за хвилину забронювати необхідний тур, всього лише заповнивши просту форму, а потім відстежувати стан заявки.

У будь-якій країні відпочинку туристів зустрічають власні гіди, які закінчили вищі навчальні заклади туристичного профілю. З кожним роком поповнюється список проведених екскурсій. Всі трансфери здійснюються на комфортабельних фірмових автобусах. ANEX TOUR – це 12 років роботи на туристичному ринку, професіоналізм співробітників, широкий вибір готелів і високий сервіс.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-