Душителям свободи слова в Криму загрожують персональні санкції і кримінальна відповідальність

Душителям свободи слова в Криму загрожують персональні санкції і кримінальна відповідальність

Укрінформ
3 березня о 10:00 відбудеться прес-конференція на тему: “Запровадження нових персональних санкцій проти душителів свободи слова в Криму та порушення кримінальних справ на материковій частині України”. (Зала 1)

Організатори: Центр інформації про права людини та Міністерство інформаційної політики України.

Учасники: Тетяна Печончик - голова правління Центру інформації про права людини;  Юлія Каздобіна - радник Міністра інформаційної політики України;  Ольга Скрипник – координатор Кримської правозахисної групи.

Коротко.  Правозахисні організації проаналізували факти і встановили прізвища організаторів та виконавців системного наступу на свободу слова і вираження поглядів на окупованому півострові. В поіменному переліку причетних до переслідування журналістів в Криму – понад 60 осіб. Це російські і кримські чиновники, працівники окупаційних силових, правоохоронних і суддівських органів, члени «кримської самооборони», які нападали на працівників ЗМІ, керівники прес-центрів, що складали списки «неугодних» журналістів.

Не пропустіть жодної важливої події в Україні та світі! Повний анонс цього дня замовляйте за тел.: (044) 244-90-88, або e-mail: skorik@ukrinform.com

Адреса «Укрінформу»: вул. Б. Хмельницького, 8/16 (ст. м. «Театральна»)

Контактні телефони: (044)  279-20-60, 279-00-05

Акредитація ЗМІ за адресою: anna@ukrinform.com

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-