Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Блокада вугільних ешелонів для наших ТЕЦ - це ідіотизм. Але...

Блокада вугільних ешелонів для наших ТЕЦ - це ідіотизм. Але...

Блоги
Укрінформ
Інакше народ ніколи не зрозуміє, що за всі свої фантазії доводеться колись відповідати власним добробутом...

...Брекзит теж багато хто вважає ідіотизмом. Але пам`ятаєте що відповів міністр закордонних справ Британії Борис Джонсон на закиди в свою адресу на Мюнхенському форумі? Він сказав приблизно так:

"Я абсолютний глобаліст, я був, є і буду європейцем, я розумію, що Британія має зобов`язання перед ЄС. Але... я зв`язаний мандатом, який дав мені народ. І зобов`язання перед ним для мене сильніші, ніж зобов`язання перед Європою". Ну десь у цьому плані...

Колега, який побував у Гірському, Фенольній, Бахмуті, розповів, що блокувальники щиро вірять, що цим своїм ультиматумом вони змусять терористів "піти на перемовини, адекватно себе поводити". І багато хто в країні тієї ж думки.

Влада ж не змогла переконати народ у зворотньому. І тепер чим більше вона пручатиметься, тим більше її вважатимуть антинародною.

Якщо народ прагне опинитися в ж*пі, і з піднесенням іде в цьому напрямі, все, що лишається еліті, це взяти в руки прапор і очолити процесію.

Бо інакше це буде не демократія. Й інакше народ ніколи не зрозуміє, що за всі свої фантазії доводеться колись відповідати власним добробутом...

Євген Якунов

Фото: Маркіян Лисейко
 

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-