Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Кривавий символізм РФ - визнання нікчемних папірців ОРДЛО

Кривавий символізм РФ - визнання нікчемних папірців ОРДЛО

Блоги
Укрінформ
Отже, Путін визнав нікчемні папірці "документами ОРДЛО".

Це ще не визнання самих "республік", лише їхніх нікчемних папірців, але ж нас не мають вводити в оману всі ці слова з путінського указу про "тимчасовість, на період до політичного врегулювання і т.д."

Показово, що указ видано в найтрагічніші для України дні, на роковини розстрілу Майдану, спланованої не без участі московських кураторів Януковича і його банди. В Москві з часів Сталіна люблять криваві символи, і, як справжні послідовники, продовжують цей кривавий символізм.

Не здивуюся, якщо наступним кроком буде націоналізація українського майна на окупованих територіях. Чомусь впевнена, що саме під це російсько-лднрівське мародерство і крадіжку створюється ця база з визнанням папірців-"документів", аби далі визнати украінську власність "республіканською" і все вкрасти, як це було з Кримом.

Насправді, весь останній тиждень суспільну думку в РФ готували до визнання "республік", в соцмережах мерехтіли заклики прийти на мітинги на визнання лднр, а в Мінську на повністю заблокований поверх, де проходять переговори робочих груп, спокійнісінько зайшли молодики - громадяни РФ і на брифінгу Мартіна Сайдіка (координатора ОБСЄ) влаштували безлад- картинку для російских пропагандистських ЗМІ з вимогою визнати "республіки". Цю картинку ЗМІ три дня слухняно крутили.

На офіційне визнання захоплених ним же "республік" Путін поки що не пішов, визнавши лише папірці. РФ - єдина країна в світі, яка ці папірці визнала, тим самим визнаючи свій фактичний контроль на території Донбасу.

Так само, як Москва єдина визнає Абхазію і Південну Осетію, які сама ж і створила як заморожений конфлікт.

Мета цього указу:

- дестабілізація ситуації в Україні;

- перший крок до націоналізації і можливого визнання (а про це мріють ватажки терористів і їх так треба сьогодні обнадьожити, аби продовжували обстріли Авдіївки й інших населених пунктів України);

- створення фундаменту для замороженого конфлікту;

- підштовхування України й світу до виконання політичного блоку мінських угод, без пріорітетності безпекового і гуманітарного;

- традиційна російська політика шантажу, коли світ показує єдність в засудженні РФ, вимагаючи відлати Крим і піти геть з Донбасу. Не випадково ж указ з'явився в час проведення зустрічі міністрів закордонних справ нормадського формату і Мюнхенської безпекової конференції, де агресія РФ проти України - в усіх ключових спічах. А Путін показує, що чхати Кремль хотів на всі ці зустрічі й заяви...

Наші діі? Пріорітетність безпекового і гуманітарного блоку. Не існує ніяких лднр, а ОРДЛО, згідно з Мінськими угодами - це Украіна, отже, там будуть або українські закони і документи, або папірці, які визнає тільки краіна-агресор, РФ.

А ще цей указ - яскраве свідчення для світу, що "іхтамнєт".

Ірина Геращенко
FB

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-