Посольство Японії запрошує усіх зацікавлених зареєструвати свої заходи у рамках «Року Японії в Україні»

Посольство Японії запрошує усіх зацікавлених зареєструвати свої заходи у рамках «Року Японії в Україні»

Укрінформ
Посольство Японії в Україні запрошує японістів та усіх зацікавлених зареєструвати свої заходи у рамках «Року Японії в Україні».

Посольство Японії в Україні запрошує японістів та усіх зацікавлених зареєструвати свої заходи у рамках «Року Японії в Україні». Якщо ваш захід присвячений розвитку українсько-японських стосунків, ви можете отримати право використати офіційний логотип «Рік Японії в Україні» та занести захід до календаря Посольства, повідомили Укрінформу в дипломатичній установі.

Для цього потрібно надіслати:

– заповнений бланк-заявку

– перелік витрат і доходів

– опис заходу

– інформацію про організаторів

Зважайте, будь ласка, що розгляд заявок триває щонайменше два тижні, а останні заявки приймають 30 листопада 2017 року. Більше інформації за посиланням: http://www.ua.emb-japan.go.jp/itprtop_uk/00_000579.html

Цьогоріч виповнюється 25 років з часу встановлення дипломатичних відносин між Японією та Україною. Для відзначення цієї дати проводиться «Рік Японії в Україні», в рамках якого буде реалізовано ряд культурних заходів та подій. Заходи відбуваються за інформаційної підтримки Міністерства інформаційної політики України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-