Розетка розповіла про технічні можливості Lenovo Yoga Tablet 3 Plus

Розетка розповіла про технічні можливості Lenovo Yoga Tablet 3 Plus

Укрінформ
Lenovo Yoga Tablet 3 Plus став одним з найбільш затребуваних і популярних планшетів 2016 року. Експерти інтернет-магазину «Розетка» розповіли про його переваги.

Великий 10-дюймовий планшет Lenovo Yoga Tablet 3 Plus — втілення мультимедийности під управлінням Android. Самі виробники позиціонують цей пристрій, перш за все, як персональний міні-телевізор і аудіоплеєр.

Апарат був представлений на виставці IFA 2016. Правда, черговий пристрій серії Yoga не став «цвяхом програми»: основною увагою заволоділи модні гібридні пристрої, серед яких були Yoga Book і Miix 510 цього бренду.

Пристрій належить до лінійки Yoga, куди входять як преміальні, так і бюджетні апарати. Ціна Lenovo Yoga Tablet 3 Plus — близько 12000 грн, йдеться про мінімальну комплектацію без LTE.

Загальна риса лінійки — конструкція. Модель Plus стала характерним представником серії Tab 3. Вона успадкувала впізнаваний дизайн, хорошу автономність і акцент на мультимедийности.

Дві попередні моделі отримали незвичайні елементи. Так, у Tab 3 це поворотна камера, а у Tab 3 Pro є така корисна деталь, як проектор. У моделі Plus такої родзинки немає. Камери у Plus дві — 5 і 13 Мп.

Розміри моделі — 247x179x4,68 мм, вага — 637 г. Її легко можна носити з собою. Корпус частково з металу. Тильна сторона має покриття зі штучної шкіри. Планшет захищений від бризок.

Традиційна для Yoga підставка може фіксуватися в 4 положеннях. Апарат можна встановлювати для читання, для набору тексту або веб-серфінгу підійде режим «клавіатура».

Модель працює під управлінням Android 6.0. Продуктивність забезпечує 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 652 з технологією big.LITTLE (4 ядра Cortex-A52 на 1,8 ГГц і 4 — Cortex-A53 на 1,4 ГГц). За графіком відповідає GPU Adreno 510. Стандартна комплектація — 3 ГБ ОЗУ і 32 ГБ вбудованої пам'яті. Більш потужні версії мають 4 ГБ ОЗУ і 64 ГБ вбудованої. Пам'ять можна розширити ще на 128 ГБ за допомогою MicroSD.

Часто заряджати планшет не доведеться завдяки акумулятору на 9300 мА*ч. Батарея дозволяє пристрою працювати до 18 годин в режимі відео. Апарат може служити портативним ЗУ для іншої електроніки.

Модель обладнана симетричним USB Type-C з OTG, тут є Wi-Fi 802.11, Bluetooth 4.0. Підтримуються GPS і ГЛОНАСС, а комплектації з LTE оснащені слотом для SIM-карти.

IPS-екран 10,1" має розподільну здатність 2560x1600. Його відрізняють широка колірна гамма, великі кути огляду, чіткість, хороша контрастність.

Потужне звучання Lenovo Yoga Tablet 3 Plus забезпечують 4 динаміка JBL. Технологія Dolby Atmos створює звук, гідний сучасної портативної акустики.

Детальніше вивчити характеристики моделі і купити її можна в інтернет-магазині «Розетка» за посиланням http://rozetka.com.ua/lenovo_za0g0068ua/p6635601/.

Детальніше про планшет — на сайті PRNEWS.io.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-