Допомога учасникам АТО

Допомога учасникам АТО

Укрінформ
29 січня 2017 року фахівцями  Центру соціально-психологічної реабілітації м. Коростень,  який працює в сфері управління Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, проведено інформаційну зустріч з учасниками АТО у рамках групи само-  та взаємодопомоги «Гуртом легше».

Під час зустрічі керівник  групи надала воїнам інформацію про перелік документів для отримання одноразової грошової допомоги військовослужбовцям, які отримали поранення або захворювання в ході проведення АТО, також надала рекомендації щодо правильного написання заяв та були роздані інформаційні матеріали-пам’ятки.

На зібранні виступили власники дитячого розважального комплексу «Веселий вулик» м. Коростень (гірки, каруселі, дитячий басейн, інші атракціони) та запросили всіх присутніх учасників АТО разом з їх дітьми урізноманітнити родинне дозвілля. Вони повідомили, що учасникам АТО з родиною передбачена знижка 50 відсотків на всі послуги при відвідуванні кожного дня або безкоштовно  4  рази за теплий сезон. При реєстрації учасник АТО має змогу сам обрати пільгу для себе та своєї родини.

Олександра Стакан,  волонтер та донька учасника АТО, передала гуманітарну допомогу, і по закінченні зустрічі захисники присутні змогли обрати необхідні для себе речі.

Центр завжди запрошує учасників АТО відвідати групу само- та взаємодопомоги «Гуртом легше»,  зустрічі якої відбуваються кожної неділі о 13:00 (тел. для довідок: (04142)2-23-66).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-