Лижні змагання серед військових у Чернігові

Лижні змагання серед військових у Чернігові

Укрінформ
25 січня 2015 року у Чернігові на базі ДЮСШОР з лижного спорту оперативне командування “Північ” Сухопутних військ Збройних сил України провело лижні змагання за участю команд від військових частин Чернігівського гарнізону та учасників АТО.

Захід було проведено за підтримки органів місцевої влади та Чернігівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства “Україна”.

У змаганнях взяли активну участь військовослужбовці військових частин Чернігівського гарнізону та команда учасників антитерористичної операції і волонтерів.

Капітаном команди учасників антитерористичної операції та волонтерів під назвою «Центурія» став представник Північного міжрегіонального сектора Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції Альберт Черешко.

Команда «Центурія» оголосила 2017 рік роком здорового способу життя та спортивних досягнень.

Всього у заході взяли участь 8 команд, до складу яких було включено і жінок. За умовами змагання учасники долали лижну трасу у відстань 2400 м. для чоловіків і 1200 м. для жінок. Боротьба йшла як за командну, так і за особисту першість.

За результатами змагань 1 місце зайняла команда від управління оперативного командування “Північ”, 2 місце – команда від Державного науково-випробувального центру ЗСУ, 3 місце – команда від 5-го полку зв’язку.

Заслужено перемогли треновані і витривалі військові.

Під час нагородження переможців змагань заступник командувача військ оперативного командування “Північ” по роботі з особовим складом полковник Віталій Покотило подякував усім учасникам за активну життєву позицію та підтримку фізичної форми і здорового способу життя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-