Meizu Pro 6: «Розетка» розповіла про можливості нового флагмана китайської компанії

Meizu Pro 6: «Розетка» розповіла про можливості нового флагмана китайської компанії

Укрінформ
У квітні 2016 року відбулася презентація нового флагманського смартфона Meizu Pro 6. Онлайн-гіпермаркет «Розетка», який вже включив даний смартфон до власного асортименту, розповів про особливості пристрою.

Модель представлена в квітні минулого року. Чутки про вихід новинки підігрівалися традиційними чутками щодо планів компанії. Однак виробник все ж зумів подарувати несподіваний сюрприз шанувальникам цієї серії.

Meizu Pro 6 часом характеризується як кращий клон iPhone 7. Він не нагадує відверту копію пристрою від Apple, проте в ньому явно вгадуються багато рис і якостей, властивих серії культового бренду.

Однією з несподіванок новинки виявилися її габарити. Флагман шостої серії виявився значно компактнішим за попередника: діагональ екрану зменшилася до 5,2 дюйма. Розподільна здатність залишилась тією ж — 1920x1080 точок.

Апарат став легшим, а його товщина зменшилася до 7,25 мм. Цілісний корпус виконаний з металу, причому компанія підкреслює, що частка пластикових вставок тут мінімальна. Пластикові смуги, необхідні для роботи антен, скромно розташувалися з тильного боку корпусу. Вони повторюють всі заокруглення корпусу, підкреслюючи, наскільки смартфон Meizu Pro 6 витончений. Спереду — округлене 2,5D-скло Gorilla Glass 3.

Якість зображення також цілком преміальне. Екран Super AMOLED забезпечує високий рівень контрастності, яскравості, гарну передачу кольору. Порівняння показує, що за цим показником апарат дійсно не поступається смартфонам від Apple. Виробники подбали також про реалізацію прогресивної технології 3D Press.

Модель підтримує 2 SIM-карти, але для карти пам'яті місця не знайшлося. Передбачено 32 ГБ або 64 ГБ вбудованої пам'яті. Тим, хто бажає купити телефон Meizu Pro 6, потрібно вибирати з двох комплектацій. Якщо ж цього недостатньо, залишається покладатися на хмарні сховища.

Основна камера на 21.16 Мп оснащена кільцевим світлодіодним спалахом. Правда, таке рішення було прийнято в основному заради естетики. У 4 рази підвищилася дальність лазерного автофокусування, також камера стала швидше фокусуватися.

Відшукати цю модель можна в інтернет-магазині «Розетка». Магазин представляє також чимало інших моделей цього бренду. За допомогою фільтру пошуку є можливість швидко знайти пристрій, що відповідає всім вимогам покупця, а вподобану модель можна моментально придбати, оформивши замовлення на сайті.

Розглянути даний товар і замовити його можна в інтернет-магазині Rozetka.com.ua, перейшовши за посиланням http://rozetka.com.ua/meizu_pro6_32gb_gd_not/p9907342.

Повна версія публікації доступна на PRNEWS.io.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-