AXA стала однією з тридцяти компаній-лідерів в області інновацій

AXA стала однією з тридцяти компаній-лідерів в області інновацій

Укрінформ
AXA вдалося завоювати місце серед тридцяти компаній, які очолюють представлений The Boston Consulting Group (BCG) рейтинг найбільш інноваційних підприємств.

Рейтинг складається шляхом опитування топ-менеджерів з різних галузей з усього світу і аналізу переліку певних фінансових метрик.

Навіть швидкий перегляд списку 50 найбільш інноваційних компаній BCG 2016 року яскраво демонструє вплив цифрової революції. Багаторічні технологічні гіганти Apple, Google і Tesla Motors продовжують утримувати перші місця, в той же час вперше до списку приєдналися нові цифрові компанії, такі як Uber і Airbnb. Добре помітним стало розширення ролі цифрових інновацій в процесах деяких традиційних, які керуються налагодженими процесами виробників, таких як General Electric і Daimler.

В цілому 11-те щорічне глобальне опитування про стан інновацій показує, що використання технологій для забезпечення інноваційної переваги вже не входить в компетенцію тільки технологічних компаній.

У загальний рейтинг топ-50 увійшло всього два представника страхової індустрії — АХА і Allianz. АХА зайняла почесне 30 місце в рейтингу, випередивши такі компанії як Nike, SpaceX, Renault, Intel, Dell, Siemens.

«Інновації — це не завжди перше слово, яке приходить на розум, коли хтось говорить про компанії — представникі страхової галузі. АХА ж має тривалу історію новатора, вона створила цілу екосистему, присвячену інноваційній діяльності, щоб краще обслуговувати клієнтів і передбачати їхні потреби. У цю екосистему входять AXA Lab (детектор інновацій) — одна з яких знаходиться в Шанхаї, друга — в Силіконовій долині, Kamet (стартап студія), AXA Strategic Ventures (венчурний фонд) та АХА Partners (посередник для бізнес-партнерств), які задіяні в усьому циклі розробки, від первісної ідеї до збуту продукції. Велику увага сьогодні ми також приділяємо використанню та аналізу Big Data, що допомагає зробити наші пропозиції персоналізованими і затребуваними», — ділиться Філіп Вотле, голова правління «АХА Страхування».

Ще одним ефективним рішенням AXA стала внутрішня інноваційна програма Start-in, в якій в 2016 році взяли участь 23000 співробітників по всьому світу. Мета програми полягає в тому, щоб використовувати інноваційний потенціал всередині AXA Group і знайти рішення майбутнього для клієнтів.

Досягнення компанії:

  • У 2016 році СК «АХА Страхування» стала лідером Національної премії Insurance TOP в номінації «Страхові виплати».
  • СК отримала перше місце в номінації «Кращий автостраховик» (за підсумками «Фінансового Оскара. Осінь-2015» газети «Бізнес»).
  • «АХА Страхування» присуджено перше місце в номінації «Корпоративна безпека» (за підсумками «Фінансового Оскара. Осінь-2015» газети «Бізнес»).
  • Названа «Найпрофесійнішою страховою компанією» за результатами 2014 (рейтинг газети «Бізнес», 2015).
  • У 2015 році СК «АХА Страхування» стала лідером Національної премії Insurance TOP в номінації «Автострахування».
  • «Особистість страхового ринку»: друге місце було присвоєно голові правління СК «АХА Страхування» Філіпу Вотле (рейтинг газети «Бізнес», 2015).
  • «АХА Страхування» входить в топ-100 найбільших платників податку на прибуток України (рейтинг газети «Бізнес», 2016).
  • За результатами 2015 року «АХА Страхування» займає перше місце в Україні по чистим преміям, виплатам, збору страхових премій по КАСКО і перше місце за обсягом страхових виплат по КАСКО (за даними журналу «Insurance TOP»).

Станом на 31 грудня 2015 року обсяг високоліквідних активів СК становить 938,5 млн грн.

Даний прес-реліз доступний на офіційному сайті «АХА Страхування» WWW.AXA-UKRAINE.COM.

Контакти:

Марія Озадовська

mariya.ozadovskaya@axa-ukraine.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-