Спеціальна премія «Енергоефективна Україна» загальнонаціональної програми «Людина року-2016» - ЖК «Нова Англія»

Спеціальна премія «Енергоефективна Україна» загальнонаціональної програми «Людина року-2016» - ЖК «Нова Англія»

Укрінформ
«Нова Англія» - це місто в місті. Технологія енергозбереження: у будівництві житлових будинків використовується сучасна запатентована технологія виробництва стінових модулів ТМ Royal House.

Технологія має енергоефективну систему утеплення, що перевищує українські норми енергозбереження на 20% й відповідає європейським нормам.

Саме тому будинки у «Новій Англії» надзвичайно теплі, що дозволить економити на опаленні помешкань до 55% (дані на прикладі ЖК «Британський квартал»).

Готовий проект «Британський квартал» від забудовника Royal House – один із небагатьох житлових комплексів, енергоефективність якого підтверджена незалежним дослідженнями Науково-освітнього центру проектування та дослідження будівель з близьким до нульового енергоспоживанням КНУБА. Енергозбереження «Нової Англії», яка наразі будується, вища на 60% завдяки збільшенню прошарку утеплювача у готових стінових модулях.

Важливо зазначити, що усі стінові модулі доставляються на будівельний майданчик з повним зовнішнім оздобленням та зі встановленими енергозберігаючими вікнами Rehau. Більше того, у виробництві стінових модулів та у будівництві використовуються тільки якісні європейські будматеріали.

Однією з головних задач компанії-забудовника Royal House – є будівництво теплих і комфортних будинків. Це дозволить кожному мешканцю житлового комплексу значно економити на обігріві своїх квартир і користуватися енергоресурсами раціонально.

Стан будівництва Першої черги:

Реалізація проекту будівництва «Нової Англії» здійснюється групою компаній Royal House.

Будівництво 1 черги «Нової Англії» розпочато у 2 кварталі 2016 року та планується завершити у жовтні 2017 року. 1 черга будівництва складається з трьох будинків: «Ліверпуль», «Кембридж», «Оксфорд».

Будівництво Другої черги розпочнеться у березні 2017 року.

Інформація про житловий комплекс «Нова Англія»

«Нова Англія» розташувалась у Голосіївському районі Києва, який є найзеленішим куточком столиці.

Комплекс складається з 7-ми черг будівництва. На 9 гектарах території розмістяться 11 будинків, які виконані в унікальному архітектурному стилі Англійської неокласики.

Кожен будинок має свою унікальну назву, генеральний план комплексу повторює географію Королівства Великобританії: I черга: Ліверпуль, Кембридж, Оксфорд; II черга: Честер, Бірмінгем, Брістоль; ІІІ черга: Манчестер, Лондон, Брайтон; IV черга: Ньюкасл і Лінкольн.

«Нова Англія» має зручне розташування. Усього за 10-15 хвилин можна дістатися до центра міста. Беззаперечною перевагою комплексу є близькість до станції метро Васильківська і зручна транспортна розв'язка.

При цьому комплекс розташований на достатній відстані від швидкісних магістралей, що дозволяє створити затишну атмосферу всередині самого «містечка», адже поруч знаходиться Голосіївський ліс, один з найдавніших і найбільших у Європі.

«Нова Англія» - це не просто житловий комплекс, це місто в місті. Тут все продумано до найменших дрібниць для комфортного проживання у мегаполісі: дитячий садок і початкова школа, тенісні корти та спортивні майданчики, облаштовані місця для вигулу домашніх улюбленців, гостьовий і підземний паркінг та багато іншого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-