OneBox: фірмова CRM-система удостоєна премії «Вибір України»

OneBox: фірмова CRM-система удостоєна премії «Вибір України»

Укрінформ
CRM-система від українського розробника WebProduction отримала премію «Вибір України». Вручення почесної медалі відбулося 30 грудня 2016 року.

«Для нас ця нагорода стала ще одним мотивуючим фактором, — коментує подію Максим Мірошниченко, технічний директор «OneBox CRM + ERP». — Українці охарактеризували наш продукт як кращий, а ми постараємося в майбутньому утримати цей статус і виправдати довіру».

Премія «Вибір України»

Премія «Вибір України» — національна незалежна бізнес нагорода, мета якої — виявлення кращих товарів і послуг в різних класифікаціях видів економічної діяльності та подальша їх популяризація на українському ринку.

Система «OneBox CRM + ERP»

Система «OneBox CRM + ERP» автоматизує роботу з клієнтами, допоможе вести облік всіх ресурсів компанії: фінансів, документів, складів та робочого часу співробітників. Разом з тим вона дозволяє управляти внутрішніми і зовнішніми бізнес-процесами, вести проекти, контролює виконання завдань і дотримання стандартів роботи. Програма містить функції CRM, ERP і BPM.

Ціна ліцензії порівняно невисока, з огляду на відсутність регулярної абонентської плати. Програма оплачується одноразово і переходить в довічне користування. Підприємцям-початківцям розробники «OneBox CRM + ERP» пропонують можливість використовувати безкоштовний тариф «Free». Він дозволяє працювати в системі двадцяти п'яти співробітникам одночасно.

За час існування «OneBox CRM + ERP» продано понад 12000 ліцензій. Автоматизовано роботу як великих компаній, так і невеликих інтернет-магазинів в Україні, Росії, Білорусі, Казахстані і країнах Балтії.

Контакти:

+380 (44) 332-93-25

webproduction.ua

sales@webproduction.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-