ЛАУРЕАТИ ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНОЇ ПРОГРАМИ «ЛЮДИНА РОКУ– 2016» в номінації «Нова генерація року»

ЛАУРЕАТИ ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНОЇ ПРОГРАМИ «ЛЮДИНА РОКУ– 2016» в номінації «Нова генерація року»

Укрінформ
Лауреати загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ– 2016» в номінації «Нова генерація року»

Наталія Денисенко

Актриса кіно і телебачення, Спеціаліст факультету «Кіно-Теле Мистецтво» КНУ театру кіно і телебаченняім. І.К. Карпенко-Карого

Найвагоміші події (здобутки) в Вашій професійній (громадській) діяльності в 2016 році: Озвучування і дублювання понад 20 мультфільмів і фільмів для українського ТБ та кінотеатрів, зйомки в понад 10 українських проектах, викладацька діяльність акторської майстерності і техніки сценічної мови для обдарованих дітей.

Ваша «Формула успіху»: Ніколи не боятися бути собою, займатися улюбленою справою, не зупинятися ні за яких обставин, і ВІРИТИ В ВЕЛИКЕ ДИВО !!!)))

Ким Ви мріяли стати в дитинстві? У дитинстві я була ще та мрійниця, хотіла спробувати ВСЕ! Хотіла стати і феєю, і бухгалтером, і мамою, і стюардесою, і принцесою ...)))) Напевно тому доля мені подарувала чарівну професію перевтілення!

Чи є у Вас мрія, що поки не здійснилась? Якщо «так», то яка? Так! Дуже хочу стати МАМОЮ!

Бути сьогодні успішним – це…  бути затребуваним у своїй улюбленій справі!

Ваш улюблений афоризм? «Не обов’язково бути краще всіх, важливо бути сьогодні кращим ніж вчора!»

Якщо щастя не в грошах, то в чому? J А якщо все-таки в грошах, то чому? J: Не в грошах! А що б справа, якою ви готові займатися 24 години на добу, 7 днів на тиждень, приносила досить грошей! І тоді ви - щасливчик !!!)

Продовжіть фразу «Дайте мені точку опори і я...» і я зміню світ на краще!!!!))))))

Кому в цьому житті Ви заздрите? Заздрю Матері Терезі, тому що, щоб віддати СТІЛЬКИ любові і добра світу, потрібно було виховати в собі велику Душу.

Яка риса характеру – Ваш головний недолік? Моя ЕМОЦІЙНІСТЬ !!!!))))) іноді заважає) або люди лякаються)))) (мені важко приховувати гучний сміх)))

Яка страва здатна покращити вам настрій? Ооооххх, люблю взагалі поїсти, тому загалом "ЇЖА" викликає у мене приємні емоції)

Чи є у Вас улюблена книга? Якщо «так», то яка? Так!!!!! Еріх Фромм "Мистецтво любити"! Ця книга перевернула мою свідомість, відкрила в мені зовсім інше уявлення про любов, і про стосунки з людьми загалом!

З ким із історичних особистостей Ви могли б потоваришувати, якщо б були його сучасником? Товаришувала б з Одрі Хепберн, тому що вона кращий приклад жінки-актриси-мами-людини з великою душею!

Що Ви вважаєте своїм головним досягненням в житті, а що найбільшою помилкою?

Те, що змогла зберегти свій дитячий настрій до життя, навчилася ніколи не здаватися і не опускати руки! А помилок не може бути, це все "уроки життя", які потрібно прийняти, зрозуміти і пережити.

Яке зайняття для  Вас -  найкращий відпочинок? Дивитися на море)

Валентин Зиков

Лікар, пластичний хірург, нейрохірург

Найвагоміші події (здобутки) в Вашій професійній (громадській) діяльності в 2016 році. За 2016 рік лікар Валентин Зиков за допомогою пластичної хірургії зробив повноцінним життя більш ніж 500 людей. Так як пластичні операції, це не тільки забаганки краси, а шанс на тіло без вад. Лікар використовує інноваційні технології у сфері фейсліфтингу, мамо пластиці та ринопластиці.

Ваш життєвий девіз: Допомагати людям, повертати їм красу та здоров’я.

Ким Ви мріяли стати в дитинстві? В дитинстві я не мріяв про якусь конкретну професію, але мене завжди приваблювала краса та спостереження за результатом змін на краще.

Чи є у Вас мрія, що поки не здійснилась? Якщо «так», то яка? Скоріше це не мрія, а ціль створити власну клініку пластичної хірургії.

Бути сьогодні успішним – це… Мати ціль, плідно для неї працювати, надійну команду та пам’ятати про інновації.

Ваш улюблений афоризм? Краса не потребує жертв, а правильно обраного пластичного хірурга.

Якщо щастя не в грошах, то в чому? J А якщо все-таки в грошах, то чому? J Щастя у щирих емоціях, задоволенні від самого життя. А ще найбільше щастя для мене - бачити задоволені очі клієнта від моєї роботи.

Продовжіть фразу «Дайте мені точку опори і я...» Поверну вам красу.

Кому в цьому житті Ви заздрите? J Іноді самому собі, бачучи гарний результат від роботи.

Яка риса характеру – Ваш головний недолік? J Перфекціонізм, я завжди прагну досконалості в обраній професії: в інноваційних технологіях, кращих матеріалах і самому оперуванні. Хоча в моєму випадку, це скоріше плюс.

Яка страва здатна покращити вам настрій? J Будь, яка страва, приготована моєю дружиною.

Чи є у Вас улюблена книга? Якщо «так», то яка? "В поисках потока" Автор - Михай Чиксентмихайи

З ким із історичних особистостей Ви могли б потоваришувати, якщо б були його сучасником? Сальвадор Далі, Авіценна.

Яке чудо світу ви би хотіли перенести до свого рідного міста? Що би воно символізувало? Висячі сади Симираміди - як символ молодості та краси.

Якби ви відкрили нову планету, як би ви її назвали? Ім'ям своєї дружини, я вдячний, що вона надихає мене на нові досягнення і дарує мені щастя.

Уявіть що до Вас в гості завітав Президент Америки з проханням показати Україну. Куди б ви його запросили на екскурсію? 1. Парк Буки-надзвичайно красиве місце з надзвичайною силою. 2. Духовний центр столиці - Києво-Печерську Лавру. 3. Обов'язково показав йому наші українські Карпати.

Що Ви вважаєте своїм головним досягненням в житті, а що найбільшою помилкою? Це правильний вибір професії пластичного хірурга, а шкодую, що не зробив цього раніше.

Яке зайняття для  Вас -  найкращий відпочинок? Будь яке заняття разом зі своєю родиною. Ми обожнюємо активний відпочинок, наприклад лижі чи теніс.

Ірина Марчук

Дизайнер, засновник модного дому «Ірина Марчук».

Найвагоміші здобутки в Вашій професійній діяльності в 2016 році: Минулої осені бренд брав участь в показі Mercedes-Benz Fashion Days. Також найкрасивіша дівчина нашої країни представляла Україну на вечірках конкурсу «Miss Universe», який проходив в Каннах. А в 2016 році керівництво конкурсу «Міс Україна» повідомило про кілька суконь бренду, серед інших дизайнерів, для представлення нашої країни на конкурсах «Міс Земля», «Міс Всесвіт» і «Міс International». А значить, вбрання від Ірини Марчук - це візитна картка України. Зараз разом з командою професіоналів готуємося до створення нової колекції, яку представимо вже навесні 2017 року на міжнародному тижні моди в Лос-Анджелесі. Ми єдині заявлені учасники від України, а це означає, що світ буде сприймати твори нашого дизайнерського мистецтва, як візитну картку нашої країни.

Ваш життєвий девіз: Як кожна представниця прекрасної статі заслуговує на повагу, так вона заслуговує на гарну сукню, яке відображає її сутність.

Ким Ви мріяли стати в дитинстві? Дизайнером.

Чи є у Вас мрія, що поки не здійснилась? Мрія моя має національний характер - подарувати жіночність, не тільки дівчатам України, а й надати право на гарні вбрання всім жінкам в усьому світі. Ця мрія виникла з доповіді ООН про глобальні проблеми людства, одна з яких - права жінок.

Бути сьогодні успішним - це ... 1.Мати свою справу, яка тобі подобається 2. Спілкуватися з тими людьми, з якими комфортно 2. Творити для тих, кому це важливо.

Ваш улюблений афоризм ? Краса врятує світ.

Якщо щастя не в грошах, то в чому? Щастя однозначно не в грошах, а в емоціях, які ти отримуєш від улюбленої справи, проектів і подорожей. Гроші повинні бути в тій кількості, щоб про них не думати.

Продовжіть фразу «Дайте мені точку опори і я ...» Створю найкрасивіше вбрання.

Кому в цьому житті Ви заздрите? Нікому, заздрість - почуття, яке заважає йти вперед.

Яка риса характеру - Ваш головний недолік? Занадто багато уваги приділяю улюбленій справі.

Яке блюдо здатне підняти Вам настрій? Устриці.

Чи є у Вас улюблена книга? Коко Шанель «Життя, розказана нею самою»

З ким із історичних особистостей Ви могли б потоваришувати, якщо б були його сучасником? Zuhair Murad, Yves Saint Lauren, Мерлін Монро.

Яке диво світу Ви хотіли б перенести в своє рідне місто? Що б воно символізувало? З семи чудес світу я б обрала Олександрійський Маяк - адже він допомагав вибрати необхідний шлях. Також море мене завжди надихало на нові колекції.

Якби Ви відкрили нову планету, як би Ви її назвали? Lady Provocauter, в честь назви моєї найуспішнішою колекції.

Уявіть, що до Вас у гості приїхав Президент Америки з проханням показати Україну. Куди б Ви його запросили на екскурсію? 1. Майдан Незалежності - символ свободи нашого народу 2. Києво-Печерську Лавру - душу міста. 3. Андріївський узвіз - символ творчості киян.

Що Ви вважаєте своїм головним досягненням в житті, а що найбільшою помилкою? Найбільше досягнення було зізнатися собі і зробити перший крок на шляху до виконання мрії - стати дизайнером. Решта - це вже кроки на шляху до досягнення мети. А помилка в тому, що не зробила цього ще раніше.

Яке зайняття для Вас - найкращий відпочинок? Улюблена робота. Я отримую натхнення і в той же час відпочиваю при спілкуванні зі своїми клієнтами. Також я відпочиваю, коли малюю ескізи нових прекрасних вбрань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-