Інвестиційний і торговельний потенціал України буде представлено 2-14 березня 2017 року у Північній Америці

Інвестиційний і торговельний потенціал України буде представлено 2-14 березня 2017 року у Північній Америці

Укрінформ
З 2 по 14 березня 2017 року в чотирьох північноамериканських економічних центрах – Торонто, Нью-Йорк, Х'юстон і Сан-Франциско – відбудеться VI серія конференцій «Invest & Trade in Ukraine».

Це вже VI Міжнародний інвестиційний і торговельний форум та роад-шоу в серії «Invest & Trade in Ukraine», який об’єднає великі, середні та малі компанії з України, Канади і США в рамках глобальної місії – розширення ділового співробітництва країн і створення міцної платформи для розвитку бізнесу в майбутньому. Кожна частина туру буде супроводжуватися відкритими дискусіями і зустрічами представників вищого керівництва українських, американських і канадських інвесторів і компаній. Цього року у фокусі Форумів 3 сектори – агробізнес, інфраструктура та енергетика.

Делегати матимуть унікальну можливість отримати найактуальнішу інформацію про макроекономічні показники України, обмінятися ідеями та досвідом під час особистих зустрічей з потенційними інституційними і приватними інвесторами, розширити мережу міжнародних партнерів, а також поспілкуватися з колегами в ході офіційних і неофіційних частин заходу.

«Незважаючи на складну політичну та економічну ситуацію конференція представить Україну, як інноваційний та надійний хаб для міжнародних інвестицій і торгівлі, а також сприятиме зміцненню відносин між трьома країнами і стане важливим кроком на шляху інвестиційного та торговельного співробітництва», – зазначила Марія Барабаш,

Президент А7 GROUP; Член Ради директорів Спілки українських підприємців (СУП). Серед почесних доповідачів: Володимир Омелян, Міністр інфраструктури України; Ігор Смелянський, Генеральний директор, Укрпошта; Віктор Гетьманчук, Президент, Канадсько-Українська Фундація; Ольга Трофімцева, Заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції; Міхеіл Саакашвілі, Президент Грузії (2004-2013); Сергій Гошовський, Керуючий партнер, Hoshovsky Law Firm; Юрій Гусєв, Радник Міністра інфраструктури України; Мирон Рабій, Партнер, Dentons; Зенон Потічний, Президент Українсько-Канадської Торговельної палати; Президент Shelton Petroleum; Пол Грод, Президент і виконавчий директор, Rodan Energy; Катерина Сівакова, Віце-президент, A7 CAPITAL; Алекс Ліссітса, Генеральний директор, ІМК, Президент, УКАБ; Євген Ладнич, Генеральний директор, Rentechno; Роберт Клімов, Засновник і керуючий партнер, Bellridge Capital LLC; Марта Фаріон, Президент, Києво-Могилянська Фундація Америки та інші. Український інвестиційний партнер Форумів – A7 CAPITAL, Канадський інвестиційний партнер – Bellridge Capital, Інституційний партнер – Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР), Поштово-логістичний партнер – Укрпошта, Партнер з сонячної енергетики – Rentechno, Стратегічний партнер – Будівельна компанія «AртБудСервіс», Офіційний перевізник – Turkish Airlines. Генеральний інформаційний партнер – Інтерфакс-Україна.

Медіа-партнери: Наша Канада, Business Ukraine, KyivPost, Ukraine Business Journal, Український журнал «Дипломат», Defense Express, Агроперспектива, Бізреліз, вісник Агрофорум, щотижневик «2000», Український науково-дослідний і проектно- конструкторський інститут будівельних матеріалів та виробів, журнал «Обладнання та інструмент для професіоналів», Будексперт, Обозреватель, The Outlook, Будексперт, Платформа, журнал «Промоелектро», Ukraine Business, Energy. Oil & Gas, ACC, Ukrainian Journal of Business Law, StockWorld. За підтримки: Канадсько-Української Торгівельної Палати, Канадсько-Української Фундації, Києво-Могилянської Фундації Америки, Actions First Foundation, UVCA, Житлового комплексу «Оранж Парк».

Порядок денний і додаткову інформацію можна знайти на сайті: www.a7conf.com/atlantic Вартість участі в одному місті: для українських організацій і інвесторів – 5 200,00 грн, для канадських/американських організацій – 1 300,00 грн, для державних службовців, посольств і ЗМІ – безкоштовно (після підтвердження). Участь доступна тільки для представників топ-менеджменту. Українські компанії мають унікальну можливість включити свої інвестиційні проекти в інвестиційний каталог безкоштовно через веб-сайт: www.invest.in.ua

З питань акредитації ЗМІ прохання звертатися за тел.: +38 044 227 27 77, +38 (095) 420 76 49, marina@a7-group.com (Контактна особа: Марина Скрипник).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-