Оновлені функції сервісу Likarni.com

Оновлені функції сервісу Likarni.com

Укрінформ
Медичний портал Likarni.com стає ще на кілька кроків ближче до пацієнтів за рахунок зручних функцій для вибору необхідного фахівця.

Тепер вибір лікаря здійснюється не тільки за фахом. У розрахунок приймаються такі категорії як стаж роботи, популярність, оцінки пацієнтів, можливість викликати лікаря додому, рейтинг і вартість консультації. Крім того, можна ознайомитися з коротким описом діяльності лікаря, його освітою і досвідом роботи, прочитати відгуки реальних пацієнтів, які були у нього на прийомі. Також Likarni.com надає користувачам інтерв'ю з лікарями різної спеціалізації, в яких вони діляться з пацієнтами своїми знаннями, напрацюваннями та рекомендаціями.

Популярність визначається загальним числом записів на прийом та вказує, наскільки фахівець затребуваний. Середня оцінка пацієнтів, які відвідали лікаря, дозволяє оцінити якість пропонованих послуг. Всі разом зазначені показники формують незалежний рейтинг фахівця, а кнопка «Записатися на прийом» дозволяє швидко оформити запис на зручний час. Слід вказати тільки ім'я і контактний номер телефону в спеціальній формі, а також додаткові коментарі. Оператор колл-центру зв'яжеться з пацієнтом найближчим часом, записавши на прийом до вибраного лікаря.

Тепер є можливість записатися до лікаря на конкретний час онлайн. Допрацьована функція із зазначенням місця роботи лікаря: на карті додатково відзначені медичні центри і клініки, де він приймає. Точна адреса, найближча станція метрополітену, схема проїзду і час, необхідний на дорогу від метро, значно полегшують користувачеві завдання вибору. Також стали доступні «розумні прайси», за допомогою яких можна швидко дізнатися про вартість тієї чи іншої медичної послуги.

Тепер не потрібно ламати голову, де ж знайти відповідного лікаря та до кого звернутися. Вся необхідна інформація вже зібрана на сервісі likarni.com.

Для зручності користувачів портал Likarni.com найближчим часом запустить «Особистий кабінет», за допомогою якого пацієнт зможе переглядати їхню історію записів, візитів до лікаря.

Довідка:

Likarni.com — сучасний зручний онлайн-сервіс запису пацієнтів в приватні клініки і діагностичні центри України. Тут представлені актуальні ціни на медичні послуги, інформація про діючі приватних медустановах 16 міст України, графік роботи клінік і діагностичних центрів, цікаві акції та пакетні пропозиції клінік. Компетентні консультанти в режимі онлайн допоможуть записатися на прийом в обрану клініку. Доступна послуга зворотного запису.

Контакти:

+38 (050) 302-68-50

info@likarni.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-