«Розетка»: квадрокоптери Skytech поєднують широкі можливості з бюджетною вартістю

«Розетка»: квадрокоптери Skytech поєднують широкі можливості з бюджетною вартістю

PR
Укрінформ
Топові моделі сучасних коптеров демонструють вражаючі характеристики і можливості аерозйомки. Але при цьому продовжують користуватися великим успіхом недорогі дрони, призначені для розважальних польотів. До таких пристроїв відносяться моделі марки Skytech. Це стильні компактні апарати зі зручним управлінням і доступною ціною. Інтернет-магазин «Розетка» оголошує суттєві знижки на найбільш популярні моделі даного бренду.

Модель TK107W відноситься до «вуличних» коптераів. Її довжина становить 320 мм, а вага — 500 грам. Такий апарат можна без побоювання запускати навіть при відчутному вітрі. Оскільки модель відноситься до бюджетних, у неї досить скромна автономність. Заряду батареї вистачає приблизно на 7 хвилин польоту.

Апарат виглядає енергійно і брутально завдяки агресивному дизайну і яскравому чорно-жовтому забарвленні. Корпус виконаний з міцного пластику. На кожному промені рами закріплений легкий, пружний захист пропелера.

Цей квадрокоптер Skytech оснащений камерою з роздільною здатністю 2 Мп. Вона дозволяє робити непогані знімки і записувати HD-відео, зберігаючи матеріали на карту пам'яті.

У польоті дрон досить стійкий і надійний. Стабілізацію забезпечує 6-осьовий гіроскоп. Пульт виглядає досить переконливо, проте управління цілком просте. При натисканні кнопки коптер може робити переворот на 360°. Передбачено два режими швидкості.

Дрон M68R даної марки також відноситься до популярних моделей даного класу. При тих же розмірах він виглядає більш елегантно і витончено. Цьому сприяє обтічна форма корпусу і стильна біла забарвлення.

Комплектація і можливості цього коптера практично такі ж, як у TK107W. Тут також є камера на 2 Мп з підтримкою FPV. На пульті є кріплення для смартфону, який може служити екраном при управлінні від першої особи. Або додатковим засобом управління.

Дронь цієї марки стануть хорошим вибором, якщо потрібен недорогий літальний апарат для розваги. Будь-який з квадрокоптера Skytech може подарувати чимало нових яскравих вражень. Це доступне рішення для новачків, які хотіли б навчитися пілотувати на відкритому повітрі.

Інтернет-магазин «Розетка» пропонує ознайомитися з різними пристроями цього виробника. Прямо зараз для деяких моделей діють вигідні знижки. Дізнатися більше про товар можна на його сторінці.

Повна версія публікації доступна на PRNEWS.io.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-