Likarni.com розповість, в яких клініках Києва доступна вакцина

Likarni.com розповість, в яких клініках Києва доступна вакцина

Укрінформ
19 грудня 2016 року сервіс запису пацієнтів Likarni.com представив нові функції для відвідувачів порталу. Тепер тут можна отримати актуальну інформацію про наявність вакцини в приватних клініках України.

Вакцинація відноситься до оптимальних методів захисту, завдяки яким в організмі виробляються антитіла, готові боротися з вірусами і бактеріями певних видів.

«Вакцинація на сьогоднішній день — актуальне питання. Саме в міжсезоння спостерігається пік захворюваності на ГРВІ, тому послуга вакцинації стає більш популярною. Однак не всі лікувальні установи мають достатню кількість вакцин. У зв'язку з цим портал Likarni.com щодня оновлює базу приватних клінік, в яких доступний той чи інший вид вакцини. Пацієнту тепер не потрібно бігати по місту в пошуках клініки, де зробити щеплення: можна просто попередньо записатися на прийом через портал Likarni.com», — каже керівник проекту, Кравченко Артем.

Звернутися в клініку для вакцинації можна як для планового введення щеплення після досягнення певного віку, так і з метою екстреної вакцинації. Це стосується, наприклад, введення вакцини проти правця після травм, що дозволяє попередити розвиток тяжкого захворювання.

Якщо говорити про вакцинацію дітей, в обов'язковому порядку показана попередня консультація фахівця і огляд дитини з метою виявлення протипоказань для щеплення, а також попередження розвитку побічних реакцій. Портал likarni.com підкаже клініку, в якій можна не тільки зробити щеплення, а й пройти консультацію у кваліфікованого педіатра в зручний час за приємною ціною.

Інформація про наявність того чи іншого виду вакцини в приватних клініках Києва оновлюється в режимі онлайн. Також актуалізується інформація про вартість вакцини. Консультанти колл-центру в телефонному режимі підкажуть і про дати надходження вакцини в обрану клініку. Найближчим часом нові функції будуть доступні і для інших міст України, таких як Дніпро, Харків, Львів, Одеса та інші.

Довідка:

Likarni.com — сучасний і зручний онлайн-сервіс запису пацієнтів в приватні клініки і діагностичні центри України. Тут представлені актуальні ціни на медичні послуги, інформація про діючі приватних медустановах 16 міст України, графік роботи клінік і діагностичних центрів, цікаві акції та пакетні пропозиції клінік.

Компетентні консультанти в режимі онлайн допоможуть записатися на прийом в обрану клініку; доступна також послуга зворотного запису.

Контакти:

info@likarni.com

+38 (050) 302-68-50

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-