Марина Порошенко відкрила головну ялинку країни

Марина Порошенко відкрила головну ялинку країни

Фото
Укрінформ
У День Святого Миколая, Дружина Президента України Марина Порошенко разом зі своїми дітьми засвітили головну ялинку країни на Софійській площі.

До урочистої церемонії відкриття також долучився міський голова столиці Віталій Кличко, передає прес-служба Глави держави.

Марина Порошенко наголосила, що 2016 рік був насиченим на яскраві події та додав у наші серця почуття національної гідності.

«Давайте згадаємо, як ми щиро раділи, коли Джамала перемогла на Євробаченні. Як ми пишалися блискучим виступом нашої паралімпійської збірної у Ріо-де-Жанейро. І, безумовно, важливо пам’ятати, що цього року ми відзначали головне національне свято – 25-ту річницю Незалежності нашої рідної держави, а також – ювілей Збройних Сил України, які захищають наше майбутнє», - сказала вона.

Дружина Президента звернулась до українців: «Ми з вами справді велика нація, сильний і непереможний народ. І сьогодні гарячими серцями і талановитими руками кожного з вас пишеться нова історія України».

«Ми вже досягли багато кардинальних змін. Проте наша боротьба за успішну і щасливу Україну ще триває. У нас ще й досі є мрії, які поки що не стали реальністю. Але я впевнена, що спільними зусиллями, разом ми обов’язково прийдемо до своєї мети – єдиної, сильної та прогресивної України», - зазначила дружина Глави держави.

Марина Порошенко запропонувала всім, хто прийшов на святковий захід, міні-флеш-моб. Вона звернулася до кількох тисяч присутніх на Софійській площі і попросила взявшись за руки всім разом, як одна велика українська родина, побажати у новому 2017 році Україні єдності та процвітання, а всім українцям – миру та добра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-