Інтернет-магазин Tuos.com.ua представив нову лінійку вінілових іграшок Funko POP

Інтернет-магазин Tuos.com.ua представив нову лінійку вінілових іграшок Funko POP

Укрінформ
Легендарні вінілові фігурки Funko POP, що завоювали любов фанатів від Нью-Йорка до Гонконгу, тепер представлені і в Україні завдяки інтернет-магазину Tuos.com.ua.

Бренд Funko POP — лідер на світовому ринку стилізованих вінілових фігурок з 1998 року. Відмінною рисою цих іграшок є яскравий стиль. Творці бренду навмисно відмовилися від ідеї автентичності та ідеальної відповідності персонажу, зробивши ставку на аніме-стилістику, яка швидко знайшла цінителів по всьому світу.

Американська компанія Funko успішно балансує на грані між поняттями «мистецтво» та «іграшка». Всі персонажі, випущені компанією, мають неповторну зовнішність завдяки японській стилістиці «великих голів», але при цьому не орієнтовані на дітей. Ці іграшки з радістю колекціонують дорослі і підлітки, тому що кожен персонаж зберігає свою індивідуальність і навіть деякі шкідливі звички.

В активі компанії більше сотні різних ліцензій, а це значить, що в лінійці вінілових фігурок можна побачити героїв «Ігри престолів», «Теорії великого вибуху», «Зоряних воєн», «Гаррі Поттера», «Трансформерів» і т. д. Важливо, що компанія не обмежується тільки персонажами кіно і мультфільмів — поряд з диснеївськими принцесами представлені зірки музики і спорту.

Серії вінілових фігурок Funko POP розходяться по світу мільйонними тиражами, але незважаючи на це, є і такі, що випускаються в обмеженій кількості. Наприклад, лімітованою ретро-серією вийшли унікальні фігурки фільму «Чужі»: офіцер Ріплі, роботизований навантажувач і фігурка королеви чудовиськ, які тепер представлені і в Україні.

Завдяки «Всесвіту супергероїв» кожен може долучитися до колекціонування справжніх вінілових фігурок Funko POP і розділити радість від їх володіння з фанатами по всьому світові.

Довідка про компанію:

«Всесвіт супергероїв» була створена в 2012 році і раніше є єдиним в Україні ексклюзивним дистриб'ютором провідних світових брендів фігурок і статуеток Hot Toys, Sideshow Collectibles, Kotobukiya, Neca і Diamond Select Toys. В асортименті магазину представлено більше двох десятків брендів і більше сотні різних фігурок.

Контакти:

«Всесвіт супергероїв»

Україна, Київ, пр. Степана Бандери, 34В

РЦ Блокбастер, 1 поверх

(044) 383-03-53

(095) 643-84-84

(097) 643-84-84

(073) 643-84-84

www.tuos.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-