Компанія «Мир Дверей» оголосила про старт нової акції

Компанія «Мир Дверей» оголосила про старт нової акції

Укрінформ
Компанія «Мир Дверей» оголосила про старт нової акції для тих, хто прагне убезпечити своє майно напередодні тривалих різдвяних свят.

Спеціально для тих, хто прагне убезпечити своє житло або офіс напередодні тривалих різдвяних свят і відпусток, фірма «Мир Дверей» запустила нову акцію. Тепер клієнти, замовивши в компанії двері, отримують у подарунок врізний замок із лазерною серцевиною і тумблером (або без нього).

Акція поширюється на будь-які броньовані двері з каталогу. Покупець дверей має можливість вибрати у подарунок циліндровий механізм з тумблером блокування замка зсередини або ж без нього: у цьому випадку використовується ключ з обох боків дверей. Термін проведення акції необмежений, замок у подарунок при купівлі дверей отримуватиме кожен покупець.

Самі по собі типові або виготовлені на замовлення броньовані вхідні двері від компанії «Мир Дверей» міцні й надійні: вони відповідають європейським стандартам і відрізняються високим класом захисту. Клієнти зазначають фундаментальність конструкції, укріпленої протизйомними блокувальними пристроями, посиленої складними петлями та броньованими накладками на замок.

З огляду на криміногенну обстановку громадяни цілком обґрунтовано керуються принципом англійського права XVII століття «Мій будинок — моя фортеця». За інформацією головного управління столичної поліції, за перше півріччя 2016 року в Києві зареєстровано понад 4 тисячі пограбувань, з яких розкрито близько 10%, а в Одесі та Харкові — понад 700 крадіжок. Така ж ситуація й в інших містах. Тому в питанні створення умов для максимальної безпеки житлових і комерційних приміщень громадяни воліють покладатися в першу чергу на себе.

Так виникла ідея проведення даної акції. «Допомогти клієнтам в їхньому прагненні власноруч більш активно захищати житло, використовуючи різні способи і технічні засоби», — визначив мету акції старший менеджер відділу клієнтського сервісу.

Беручи участь у пропозиції, клієнти компанії ще й економлять кошти, оскільки отримують два якісних продукти за ціною одного. Детальну інформацію про умови акції можна дізнатися за телефонами чи електронною поштою.

Довідка:

Компанія «Мир Дверей» виготовляє броньовані двері стандартних розмірів і на замовлення для приміщень різного призначення та здійснює всі види робіт: від замірів та прорізу до сервісного та післягарантійного обслуговування.

Контактна інформація:

Київ, вул. Світлицького, 35

(044) 229-26-18

(099) 152-33-38

(044) 599-27-69

(044) 221-31-71

(067) 905-04-13

(093) 586-86-60

mirdverei@i.ua

https://mir-dverei.com.ua/

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-