Відзначення 25-ї річниці створення Національної федерації кіокушин карате України

Відзначення 25-ї річниці створення Національної федерації кіокушин карате України

Укрінформ
В суботу, 10 грудня, о 12.30 у спортивному клубі «Комбліс» (м. Київ, вул. Райдужна, 13-б)  відбудуться заходи з відзначення 25-ї річниці створення Національної федерації кіокушин карате України.

У заході візьмуть участь представники Кабінету міністрів України, керівництво Міністерства молоді й спорту України, чемпіони світу та Європи, члени федерації. Під час заходу заплановано проведення прес-конференції, а також відкрите тренування більш як 50 спортсменів, у т. ч. призерів чемпіонатів світу та Європи, спаринги за їх участі.

Представник оргкомітету заходу – Олександр Борисов 066-202-39-04.

Для довідки: Національна федерація кіокушин карате України (НФККУ) заснована в 1991 році та виконує одну з важливих функцій – виховання підростаючого покоління та популяризації здорового способу життя.  За період діяльності федерації тисячі дітей та спортсменів опанували навички кіокушин карате. Головною метою зайняття цим видом бойового мистецтва є виховання сили, волі, вміння захищати себе, розвиток стійкого духу, повага до людських цінностей та людей похилого віку.

У 1997 році НФККУ було присвоєно статус національної. За період її діяльності понад 97 тисяч громадян України стали її учасниками. Представництва федерації діють в усіх обласних центрах та великих містах нашої держави. Спортсмени федерації є постійними учасниками чемпіонатів світу та Європи, 15 з них стали чемпіонами світу, 64 – чемпіонами Європи.За час незалежності нашої держави чемпіонат Європи з кіокушин карате чотири рази проводився в Україні (1999, 2003, 2008 та 2013 р.).

У квітні 2016 р. спортсмени НФККУ брали участь у чемпіонаті світу, який проходив у м.Токіо (Японія) і зайняли 3-тє загальнокомандне місце. У травні п. р. представники федерації також зайняли третє загальнокомандне місце в абсолютній першості чемпіонату Європи, який проходив у м. Варна (Болгарія). В листопаді 2016 року команда НФККУ здобула 1 загальнокомандне місце.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-