ТМ Аляска презентувала передноворічні подарунки школярам

ТМ Аляска презентувала передноворічні подарунки школярам

Укрінформ
Виробники найпопулярнішої в Україні артезіанської води підготували спеціальну пропозицію для шкіл — пакет «Класний». Згідно з його умовами кожен клас отримує в подарунок пристрій для розливу води, упаковку стаканчиків і один 18,9-літровий бутель «Аляски». Для цього потрібно лише стати новим клієнтом компанії і зробити перше замовлення.

Чим більше класів однієї школи приєднається до участі в акції, тим більш вигідними будуть ціни і умови наступних замовлень. Чим вище споживання води школою взагалі, тим більш лояльні умови для кожного класу зокрема.

Відомо, що правильне пиття сприяє розвитку головних навичок учня: уважності, енергійності і особистої ефективності. Кожен школяр за навчальний день повинен випити не менше 5-6 склянок рідини. Найкраще, якщо це буде багата мінералами, корисна артезіанська вода.

Організатори акції піклуються про здоров'я українських дітей. Їх місія — створити максимально сприятливі умови для здорового і гармонійного розвитку школярів.

Воду «Аляска» українці люблять і купують вже більше 10 років. Кришталева свіжість, приємний солодкуватий присмак і необхідна організму концентрація корисних мінералів — її головна конкурентна перевага. Вода «Аляска» не потребує кип'ятіння, не залишає накипу і підходить навіть для приготування дитячого харчування.

Видобувають її з глибоких артезіанських басейнів, які розташовані в заповідних регіонах Карпат. Сировина проходить багатоступеневу доочистку, якість продукту контролюється на кожному етапі виробництва.

Заводи знаходяться безпосередньо в місцях видобутку води та оснащені вони всіма сучасними автоматизованими лініями розливу. Впроваджена міжнародна система НАССР ISO 22000 дозволяє виробникові гарантувати якість і повну безпеку напою.

Компанія-виробник доставляє герметично закупорені пляшки з питною водою безпосередньо з місць видобутку в усі куточки України. Її можна замовити з доставкою прямо в клас. Кур'єр встановить необхідне обладнання і бутель для зручного використання. Послуги з доставки та встановлення обладнання для замовника абсолютно безкоштовні.

Контакти:

Гаряча лінія:

0 (800) 505-881

alaska.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-