Вечір Пам’яті  Миколи Мозгового

Вечір Пам’яті Миколи Мозгового

Укрінформ
27 та 28 листопада, о 19.00, на Першій сцені країни відбудеться Вечір Пам’яті  Миколи Мозгового, в якому візьмуть участь відомі українські артисти та виконають  пісні великого Митця у своїй особливій інтерпретації! Це  буде прекрасна нагода знову насолодитися  творчістю Миколи Мозгового, відчути усю велич та проникливість композицій Майстра слова та музики!

Композитор і співак, який любив до нестями музику та мав талант проникати словом у душу, залишив для нащадків найголовніше – пам'ять про себе у піснях, які не підвладні часу!

Творчість Миколи Мозгового – це органічне поєднання таланту, авторського бачення і народних мотивів. Його мелодії пізнаєш з перших акордів…

Микола Петрович – один з небагатьох представників старшого покоління артистів, яким пишаються молоді виконавці та вважають за честь виконувати його пісні! Більшість з них він створив на власні вірші: «Край»,  «Зачаруй нас любов», «Вперше», «Материнська любов», «Моя перша любов» та багато інших.

Цьогоріч пісні композитора будуть виконувати молоді та талановиті виконавці. Микола Петрович любив працювати з молоддю, він довіряв їхньому мрійливому ентузіазму та допомагав безцінними порадами. Він став натхненником для багатьох сьогоднішніх артистів…

 На сцені Палацу «Україна» для Вас співатимуть:

Оксана Білозір, Ivan Navi, Володимир Ткаченко, Lama, Alyosha, Піккардійська Терція, Illaria, Кирило Охріменко, Іванка Червінська, Вікторія Олізе, Марта Адамчук, Катя Бойко, Павло Табаков, Марина Одольська, Uлія Лорd, Luiku, Ілля Рудь, Микола Бобрик, Михайло Грицкан, Paul Manandise, Аліна Башкіна, Антитіла, TaRuta, Люм'єр, Влад Ситнік, Володимир Трач, Оксана Стебельська і гурт «Українські Барви», Анастасія Мартинюк, Maxima, Ассоль, Patsyki z Franeka, Наталія Морозова, Voinikov, Rihter, Platina.

Поки звучать  пісні Мозгового, він живий в наших душах.

                        Це буде надзвичайний вечір Вдячності, Любові і Пам’яті.

           

 З питань акредитації ЗМІ: 044 247 23 37, 097 108 93 75, myr.romanova@gmail.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-