Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Знайди час, стань поруч із нами!

Знайди час, стань поруч із нами!

Блоги
Укрінформ
Активісти закликають звернути увагу на проблеми зниклих у Криму людей

25 листопада 2016 року о 9:30 біля Будівлі Посольства РФ за адресою: м Київ, проспект Повітрофлотський, 27.

Активісти закликають зняти пов'язки з очей і звернути увагу на проблеми зниклих в Криму людей.

«Я кожен день його чекаю, я вчора його чекав ...», — звертається до всіх у відеозапису батько зниклого Ервіна Ібрагімова. Говорить про те, що чекати буде з дня в день, але не завтра, не післязавтра, а ще вчора, адже він хотів його знайти, побачити та обійняти ще вчора.

25-е число стало своєрідним символом, адже саме в ніч на 25 травня півроку тому був викрадений кримськотатарський активіст, член регіонального Меджлісу кримських татар в Бахчисараї Ервін Ібрагімов. Акція проводиться з єдиною метою — привернути увагу громадськості і закликати до відповідальності за викрадення і затримання людей в окупованому Криму владу Російської Федерації.

25 листопада о 9:30 ми чекаємо Вас біля будівлі Посольства РФ за адресою: м Київ, проспект Повітрофлотський, 27.

Учасники акції будуть стояти з зав'язаними білими стрічками на очах, що символізує сліпоту та небажання бачити проблему українською спільнотою, українською владою, міжнародними структурами і в першу чергу самою владою РФ, яка відповідальна за насильницькі викрадення та зникнення понад 15 мирних людей у Криму.

З приводу питань звертайтесь до організаторів за тел. (098) 782 84 96 або напишіть їм - j.fedotovskyh@krymsos.com. Юлія.

* Ервін Ібрагімов, кримськотатарський активіст, член регіонального Меджлісу кримських татар у м. Бахчисарай, був викрадений в Криму біля свого будинку 24 травня 2016 року. Камери відеоспостереження зафіксували, що його викрали люди в формі співробітників ДАІ. Вже 6 місяців немає ніякої інформації про його місцезнаходження.

Рефат Чубаров

FB
 

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-