В Києві проведуть першу в Україні конференцію з комплементарної медицини «Мультиметод»

В Києві проведуть першу в Україні конференцію з комплементарної медицини «Мультиметод»

Укрінформ
28-29 січня 2017 року в Києві буде проведено першу в Україні конференцію з комплементарної медицини «Мультиметод». 

Конференція зацікавить тих, хто знаходиться у пошуках сучасних методів оздоровлення людини. Зокрема тих, хто практикує мануальну терапію та масаж, остеопатію, прикладну кінезіологію та кінезіотейпування, психологічні та енергетичні практики, і загалом всіх спеціалістів, які працюють над відновленням здоров’я пацієнтів.

Під час підготовки програми ми доклали зусиль для створення умов щоб висвітлити такі важливі та цікаві тем як:

  1. Фасція та її роль в організмі.
  2. Вплив біохімії на якість життя людини.
  3. Біль та мануальні методи боротьби з ним.
  4. Вплив психологічних факторів на виникнення та розвиток соматичних хвороб.

На конференцію «Мультиметод» ми запросили спеціалістів, які успішно застосовують комплементарну медицину у своїй роботі.

Вперше в Україні виступить зі своєю доповіддю відомий остеопат та дослідник Жан-П’єр Барраль. Це один з мануальних терапевтів, які мають найбільший досвід у світі. Він заснував остеопатичний інститут, філії якого працюють у більше ніж 50 країнах світу. Жан-П’єр розробив значну кількість остеопатичних технік, а його вісцеральний остеопатичний підхід став золотим стандартом цього напрямку.

Терапевт з Великобританії Марина Фаррінгтон виступить з доповіддю «Краніосакральна терапія при посттравматичному стресовому розладі (PTSD) і депресії». АТО, яке триває в Україні вже більше 2 років, принесла простим українцям і, особливо тим хто воював на сході України, - клубок психологічних проблем. Крім військовослужбовців, з психологічними проблемами стикаються і мільйони переселенців, які були змушені покинути свої домівки. Тому доповідь Марини стане дуже актуальною і цікавою в першу чергу фахівцям, які хочуть дізнатися про нові дієві інструменти допомоги своїм пацієнтам та краніосакральним терапевтам, які хочуть поглибити своє розуміння цих проблем.

Всього на конференції виступить 12 доповідачів, серед них Жан Клод Гімберто, Сергій Пілявський, Роберто Барнаі, Елизавета Самсигіна та інші.

Ви обов’язково отримаєте нову для Вас інформацію, яку зможете застосовувати у власній практиці.

Детальна інформація доступна на сайті: conf.rehabilitolog.com.

З усіх питань, що пов’язані з участю в конференції, будь ласка, телефонуйте +38 044 377 55 07, або 0 800 750 370 (безкоштовно з усіх українських операторів).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-