Адміністрація РАЕС підтримує молодіжні ініціативи

Адміністрація РАЕС підтримує молодіжні ініціативи

Укрінформ
Генеральний директор Рівненської АЕС зустрівся з ініціативною молоддю міста-супутника в рамках молодіжного форуму «Моя професія - моє майбутнє». Захід став ефективною платформою для підтримки екологічних та освітніх проектів.

Зустріч, у форматі відкритого діалогу, відбулася в інформаційному центрі РАЕС «Полісся». Гендиректор найбільшого підприємства області виступив головним спікером креативного заходу, організованого управлінням інформації та зв’язків з громадськістю РАЕС спільно з ГО «Відродження і Розвиток» та Молодіжною радою м. Вараш.

З виступу Павла Павлишина учнівська та студентська молодь міста дізналась про тенденції сучасної атомної енергетики, актуальні професії на АЕС, перспективні спеціальності та кращі виші, які проводять підготовку потрібних фахівців, а також складові кар'єрного успіху. Ефективність зустрічі визначилася позитивним ставленням генерального директора РАЕС до пропозиції молодого покоління «приміряти на себе професії атомників». Юні розумники виявили бажання впродовж одного дня спробувати себе у ролі спеціаліста і навіть директора АЕС і все для того, аби дізнатися про аспекти обраної професії та прийняти зважене й обдумане рішення щодо вибору вищого навчального закладу у майбутньому.

За словами керівника ГО «Відродження і Розвиток» Дмитра Стецюка, дана зустріч та її підсумки стали помітним кроком у сприянні розвитку активної молоді міста. «Молодь, особливо учнів старших класів, вже давно турбує питання вибору майбутньої професії та її перспективність. На такому великому і стабільному підприємстві регіону, як РАЕС, бажає працювати чи не кожен мешканець Вараша. Тому, виступ Павла Яремовича був дуже очікуваним, надзвичайно пізнавальним та мотивуючим для юного покоління», - вважає Д. Стецюк.

На думку голови Молодіжної Ради м. Вараш Вікторії Олійник, кожен з учасників форуму з нетерпінням очікує на реалізацію такого новаторства. «До діалогу змогли долучитися усі бажаючі і ми дійсно отримали відповіді на запитання, які цікавили нас вже довгий час, - прокоментувала дівчина, - Хочемо подякувати Павлу Яремовичу за відкритість та корисні поради, які, думаємо, кожен з нас для себе отримав. Сподіваємось, що це не остання наша зустріч такого формату».

Також, адміністрація Рівненської АЕС відгукнулася на ініціативу ГО «Відродження і Розвиток» щодо збору макулатури на міських об’єктах підприємства. Виручені кошти будуть спрямовані на реалізацію проектів освітніх закладів енергетичного містечка. «Пишаюся, наскільки активною та креативною є молодь нашого міста, особливо імпонує їхня амбіційність. Ми підтримуємо перспективні ідеї підростаючого покоління, тому наразі вирішено питання щодо розміщення контейнерів зі збору макулатури у інформаційному центрі «Полісся», навчально-тренувальному центрі, професійно-технічному училищі, Палаці культури ім. Лесі Українки та готелі «Вараш». Сподіваємось на результативність спільного екопроекту», - відзначив генеральний директор РАЕС П. Павлишин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-