Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Рух нових сил... До реформ? До «справедливості»? У космос?

Рух нових сил... До реформ? До «справедливості»? У космос?

Блоги
Укрінформ
«Бандитам – тюрми» уже були та спливли...

Обіцяли «жити по-новому» та «почути кожного» – у космос, як швидко виявилось, обіцяли. «Справедливість є, і за неї варто боротися»? Мабуть, є і варто, але що вважати справедливістю – виявилося надто дискусійним питанням. І скасування депутатської недоторканості – теж служило головним гаслом виборчої компанії. Та що там, навіть у такій дрібниці, як відмовитись від кнопкодавства – теж обдурили.

І – щоразу – реформи, реформи, реформи – знизу і зверху, анфас і профіль – послідовні, рятівні, радикальні… Всі слова - туди ж, у ту ж електоральну дупу, вухом вони уже не фіксуються.

…І от відставний Саакашвілі обрав назву для своєї партії – «Рух нових сил», РНС. Мало того, що він з усім тим мінімум на рік запізнився, мало того, що в Україні, схоже, зрозуміли, чому такого «чудового Міхо» розлюбили грузини, але що йому, сердешному, після отакої девальвації словес піднімати на стяг? («Новими силами», до речі, уже була у нас «Самопоміч»). Здається, залишилась лише проста ЩИРІСТЬ, саме на неї чекаємо. Але і це слово буде «опущене» у ту саме мить, коли його напишуть великими літерами на бігборді. 

Не хочеться закінчувати риторичним запитанням, але що робити?

Сергій Тихий
 

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-