Представник Служби в Івано-Франківській області виступив перед спеціалістами районних та міських центрів СССДМ

Представник Служби в Івано-Франківській області виступив перед спеціалістами районних та міських центрів СССДМ

Укрінформ
В Івано-Франківську 14-15 листопада 2016 р. в обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій  був проведений семінар із спеціалістами районних та міських центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на тему “Організація роботи з учасниками АТО”. 

Для проведення лекції з даного питання запрошено представника Державної служби в справах ветеранів війни та учасників антитерористичної оперції  в Івано-Франківській області Володимира Веркальця.

Під час лекції Володимир Федорович ознайомив присутніх з роботою Державної служби в справах ветеранів війни та учасників АТО, основними напрямками діяльності сектору в області, змінами в законодавстві щодо ветеранів війни. Особливу увагу він приділив питанню співпраці з усіма ветеранськими організаціями на теренах міст та районів області, знаходження механізму виконання передбачених законодавством пільг і внесення необхідних змін в закони України.

Під час заходу Володимир Веркалець ознайомив всіх присутніх з  “Пам’яткою учасникам АТО”, що була розроблена юристами-волонтерами ГО  “Юридична сотня” спільно з фахівцями Міноборони, Мінсоцполітики, Служби. Він зазначив, що видання цього інформаційно-правового посібника  спрямовано на покращання рівня поінформованості учасників АТО, членів їх сімей, військовослужбовців з питань прав, обов’язків, надання пільг,  а також нагадав, що брошура в електронному вигляді постійно знаходиться на сайті Державної служби в справах ветеранів війни та учасників АТО.

Насамкінець домовились про співпрацю та обміном інформацією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-